lubeckim Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego Scyrk 50€ per day to kpina ale kto….🥳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego z mapki wynika, że w PL wcale nie jest tak drogo. natomiast niech pokażą mapkę z siłą nabywczą vs cena karnetu. wtedy nie będziemy się już śmiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 12 Lutego Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego (edytowane) 15 minutes ago, grimson said: wtedy nie będziemy się już śmiać. ale gorżko zapłaczemy 😞 https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/nama_10_fte__custom_13597179/bookmark/table?lang=en&bookmarkId=c29eed24-377e-4763-aaf0-0419906d2ecd&c=1730705507900 Polska ok 21 tysięcy euro rocznie. Włochy ~33 500 euro rocznie. Austria prawie 56 tysięcy euro rocznie. Łotysze nawet nas wyprzedzili. Edytowane 12 Lutego przez lubeckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego Jurgów się reklamuje i zaprasza na weekend karnet dwu dniowy 325 zeta dla adult i 305 kids. Czyli 2+2 to 1260 cebulionów za weekend na 4,5 km tras. To jakieś 300 jurków za rodzinę. Hockhar to 330 jurków. Jest co porównywać? Dla niektórych odległość ta sama. pozdro 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego Cześć. Chłopok marzec około 2100zł/łeb na 4 noce, 100m do wyciągu, w cenie: nocleg, skipass, śniadanie, obiadokolacja. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 2 minuty temu, AdrianW napisał: Cześć. Chłopok marzec około 2100zł/łeb na 4 noce, 100m do wyciągu, w cenie: nocleg, skipass, śniadanie, obiadokolacja. Pozdro Adriano co tu chcesz porównywać ! Valmalenco , spanie szkolenie skipass 2900 za tydzień 🥳 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 1 minutę temu, Victor napisał: Adriano co tu chcesz porównywać ! Valmalenco , spanie szkolenie skipass 2900 za tydzień 🥳 Ale bez żarcia… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego (edytowane) 6 minut temu, .Beata. napisał: Ale bez żarcia… Żarcie 7 € placek kawa 1€ z Szymkiem najtańsza zapłaciliśmy na stoku 😜 a tak serio Zwardon weekend wyszedł mnie podobie cenowo z synem jak tydzień szkoleniowy solo w Valmalenco a to pokazuje dobitnie jak Polska tania nie jest 😉 ale tu SF zlocik wiec kosztów sie nie liczy są warte każdej kwoty 🥳 Edytowane 12 Lutego przez Victor 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 2 minuty temu, Victor napisał: Adriano co tu chcesz porównywać ! Valmalenco , spanie szkolenie skipass 2900 za tydzień 🥳 Nie porównuje, tak tylko napisałem informacyjnie😉 Liczę siły na zamiary a raczej na odległość od domu 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 2 minuty temu, AdrianW napisał: Nie porównuje, tak tylko napisałem informacyjnie😉 Liczę siły na zamiary a raczej na odległość od domu 😄 Kilometry są kpina w całym budżecie finansowym Adrian to tylko bak paliwa i czas dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 1 minutę temu, Victor napisał: Kilometry są kpina w całym budżecie finansowym Adrian to tylko bak paliwa i czas dojazdu Oczywiście, nie przeliczam kilometrów na złotówki tylko na czas😄 Wstaję normalnie rano i jadę. Na miejscu melduję się powiedzmy 15-16. Idę o 18 na nocną i jeżdżę do 21. Ostatniego dnia pobytu jem rano śniadanie, pakuję manatki do samochodu i do 12-13 na stoku. Tego samego dnia zdążę wrócić i normalnie iść spać. Jestem w stanie wykorzystać te dni w których podróżuje na jazdę na nartach. Oczywiście gdyby to miał być wyjazd na powiedzmy 5< dni to rozważyłbym Alpy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego Adrian to może inaczej -Sappada ON ma ponad 20 km tras jest wszystko czerń czerwień i błękit skipass dla młodzieży 10€ dzienny , 40 parę € dla dorosłego jak to ma się do Scyrku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 12 Lutego Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 36 minutes ago, Victor said: Valmalenco , spanie szkolenie skipass 2900 za tydzień 🥳 No mnie wyszło trochę więcej, ale jeszcze nie rozliczałem miesiąca. Tym nie mniej, nie będę narzekał 🙂 Warte było każdego jurka 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego Paweł nie wiem czy zauważyłeś ale ja się z Tobą cały czas zgadzam 💪😎 Ma się nijak w wręcz chujowo. Myślałem o tamtych rejonach na marzec tylko konkretnie o Nassfeld bo bliżej. Z pewnych powodów jesteśmy jednak ograniczeni do ON w Polsce lub pobliskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 55 minut temu, Victor napisał: Adriano co tu chcesz porównywać ! Valmalenco , spanie szkolenie skipass 2900 za tydzień 🥳 Dziękuję - skończyłem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 1 godzinę temu, lubeckim napisał: No mnie wyszło trochę więcej, ale jeszcze nie rozliczałem miesiąca. Tym nie mniej, nie będę narzekał 🙂 Warte było każdego jurka 🙂 Bo Ty burżuj w królewskim łożu a My w małżeńskim 😜 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 2 godziny temu, Victor napisał: Adrian to może inaczej -Sappada ON ma ponad 20 km tras jest wszystko czerń czerwień i błękit skipass dla młodzieży 10€ dzienny , 40 parę € dla dorosłego jak to ma się do Scyrku? 185 € na tydzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 54 minuty temu, Victor napisał: Bo Ty burżuj w królewskim łożu a My w małżeńskim 😜 Ale że tak chłop z chłopem??😝😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego Taka oferta posezonowa Hinterstroder karnet 1+1 gratis dla dorosłego , dziecko jezdzi za pół ceny, jak w całej Austrii. U nas dziecko jezdzi o 10 zł taniej od dorosłego. Ceny noclegów zbliżone do krajowych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 12 Lutego Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 1 hour ago, Victor said: Bo Ty burżuj w królewskim łożu a My w małżeńskim 😜 Ja Wam tam nie zaglądałem do sypialni, co tam robicie z @brachol 😛 Cokolwiek to było, byliście cicho 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 5 godzin temu, AdrianW napisał: Cześć. Chłopok marzec około 2100zł/łeb na 4 noce, 100m do wyciągu, w cenie: nocleg, skipass, śniadanie, obiadokolacja. Pozdro Jak to ma być tanio to ja dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 3 minuty temu, johnwick napisał: Jak to ma być tanio to ja dziękuję. Nigdzie nie napisałem, że tanio. Choć taniej nie znalazłem żeby było blisko do stoku i żarcie w cenie. Co polecisz z mazowieckiego na 3-4 noce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 7 minut temu, johnwick napisał: Jak to ma być tanio to ja dziękuję. i tak mój skipas jest najtańszy i jutro znowu stanieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 43 minuty temu, AdrianW napisał: Nigdzie nie napisałem, że tanio. Choć taniej nie znalazłem żeby było blisko do stoku i żarcie w cenie. Co polecisz z mazowieckiego na 3-4 noce? Okej, sorki, inaczej to odebrałem. Niestety nie polecę, bo na tak krótko nie jeżdżę. Przykładowo St. Katherine+ Bormio I inna pipidowska stacja ale fajna masz noclegi w pobliżu do 25 EUR a karnet za 13 dni jazdy to koszt 300. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi