lubeckim Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Scyrk 50€ per day to kpina ale kto….🥳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu z mapki wynika, że w PL wcale nie jest tak drogo. natomiast niech pokażą mapkę z siłą nabywczą vs cena karnetu. wtedy nie będziemy się już śmiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 15 minutes ago, grimson said: wtedy nie będziemy się już śmiać. ale gorżko zapłaczemy 😞 https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/nama_10_fte__custom_13597179/bookmark/table?lang=en&bookmarkId=c29eed24-377e-4763-aaf0-0419906d2ecd&c=1730705507900 Polska ok 21 tysięcy euro rocznie. Włochy ~33 500 euro rocznie. Austria prawie 56 tysięcy euro rocznie. Łotysze nawet nas wyprzedzili. Edytowane 1 godzinę temu przez lubeckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Jurgów się reklamuje i zaprasza na weekend karnet dwu dniowy 325 zeta dla adult i 305 kids. Czyli 2+2 to 1260 cebulionów za weekend na 4,5 km tras. To jakieś 300 jurków za rodzinę. Hockhar to 330 jurków. Jest co porównywać? Dla niektórych odległość ta sama. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu Cześć. Chłopok marzec około 2100zł/łeb na 4 noce, 100m do wyciągu, w cenie: nocleg, skipass, śniadanie, obiadokolacja. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu 2 minuty temu, AdrianW napisał: Cześć. Chłopok marzec około 2100zł/łeb na 4 noce, 100m do wyciągu, w cenie: nocleg, skipass, śniadanie, obiadokolacja. Pozdro Adriano co tu chcesz porównywać ! Valmalenco , spanie szkolenie skipass 2900 za tydzień 🥳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, Victor napisał: Adriano co tu chcesz porównywać ! Valmalenco , spanie szkolenie skipass 2900 za tydzień 🥳 Ale bez żarcia… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 49 minut temu Udostępnij Napisano 49 minut temu (edytowane) 6 minut temu, .Beata. napisał: Ale bez żarcia… Żarcie 7 € placek kawa 1€ z Szymkiem najtańsza zapłaciliśmy na stoku 😜 a tak serio Zwardon weekend wyszedł mnie podobie cenowo z synem jak tydzień szkoleniowy solo w Valmalenco a to pokazuje dobitnie jak Polska tania nie jest 😉 ale tu SF zlocik wiec kosztów sie nie liczy są warte każdej kwoty 🥳 Edytowane 42 minuty temu przez Victor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 48 minut temu Udostępnij Napisano 48 minut temu 2 minuty temu, Victor napisał: Adriano co tu chcesz porównywać ! Valmalenco , spanie szkolenie skipass 2900 za tydzień 🥳 Nie porównuje, tak tylko napisałem informacyjnie😉 Liczę siły na zamiary a raczej na odległość od domu 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 45 minut temu Udostępnij Napisano 45 minut temu 2 minuty temu, AdrianW napisał: Nie porównuje, tak tylko napisałem informacyjnie😉 Liczę siły na zamiary a raczej na odległość od domu 😄 Kilometry są kpina w całym budżecie finansowym Adrian to tylko bak paliwa i czas dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 34 minuty temu Udostępnij Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, Victor napisał: Kilometry są kpina w całym budżecie finansowym Adrian to tylko bak paliwa i czas dojazdu Oczywiście, nie przeliczam kilometrów na złotówki tylko na czas😄 Wstaję normalnie rano i jadę. Na miejscu melduję się powiedzmy 15-16. Idę o 18 na nocną i jeżdżę do 21. Ostatniego dnia pobytu jem rano śniadanie, pakuję manatki do samochodu i do 12-13 na stoku. Tego samego dnia zdążę wrócić i normalnie iść spać. Jestem w stanie wykorzystać te dni w których podróżuje na jazdę na nartach. Oczywiście gdyby to miał być wyjazd na powiedzmy 5< dni to rozważyłbym Alpy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu Adrian to może inaczej -Sappada ON ma ponad 20 km tras jest wszystko czerń czerwień i błękit skipass dla młodzieży 10€ dzienny , 40 parę € dla dorosłego jak to ma się do Scyrku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 15 minut temu Autor Udostępnij Napisano 15 minut temu 36 minutes ago, Victor said: Valmalenco , spanie szkolenie skipass 2900 za tydzień 🥳 No mnie wyszło trochę więcej, ale jeszcze nie rozliczałem miesiąca. Tym nie mniej, nie będę narzekał 🙂 Warte było każdego jurka 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 10 minut temu Udostępnij Napisano 10 minut temu Paweł nie wiem czy zauważyłeś ale ja się z Tobą cały czas zgadzam 💪😎 Ma się nijak w wręcz chujowo. Myślałem o tamtych rejonach na marzec tylko konkretnie o Nassfeld bo bliżej. Z pewnych powodów jesteśmy jednak ograniczeni do ON w Polsce lub pobliskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi