Skocz do zawartości

Szkolenie/nauczanie dzieci

Adam ..DUCH

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, AdrianW napisał:

Janek ja jestem być może tłukiem... i to nie jest atak w Twoją stronę jednak mam nieodparte wrażenie od długiego czasu że jesteś na tym forum aktywny jednak bardzo mało przyswajasz wiadomości. Ja tu jestem chwilę i wydaje mi się, że znam historię niektórych osób, pamiętam o czym z nimi pisałem itp. Czasami zastanawiam się czy pytasz o coś żeby tylko zapytać czy jednak Cię to naprawdę interesuje. 

Myślałem , że przez ten rok odkąd tu jestem zdążyłeś wyłapać , że nie mam dzieci...................🤨

Chujowo się z kimś pisze jak wyłapujesz że tak naprawdę ma wyjebane co napisałeś...

Drogi Adrianie , napisałeś ponad 1000 postów a ja przeczytałem może 20% z nich.

W ciągu roku może się dużo wydarzyć, kilka osób zostało dziadkami a Ty akurat wykazujesz bardzo dużą aktywność w tym temacie więc odczytałem że liczysz na cenne rady @Adam ..DUCH i przygotowujesz się do szkolenia dzieci.

16 godzin temu, AdrianW napisał:

Janek ja jestem być może tłukiem... i to nie jest atak w Twoją stronę jednak mam nieodparte wrażenie od długiego czasu że jesteś na tym forum aktywny jednak bardzo mało przyswajasz wiadomości. Ja tu jestem chwilę i wydaje mi się, że znam historię niektórych osób, pamiętam o czym z nimi pisałem itp. Czasami zastanawiam się czy pytasz o coś żeby tylko zapytać czy jednak Cię to naprawdę interesuje. 

Myślałem , że przez ten rok odkąd tu jestem zdążyłeś wyłapać , że nie mam dzieci...................🤨

Chujowo się z kimś pisze jak wyłapujesz że tak naprawdę ma wyjebane co napisałeś...

Nie przejmuj się, Jan za długo był adminem, teraz cierpi na chorobę poadminną... poadminstrowałby tylko nie zauważył, że mu się forum zmieniło na takie bardziej demokratyczne, otwarte, a nawet z lekką domieszką anarchiii... a on przecież wie, że nawet rzeki winny zakręcać pod kątem prostym... jak u Jerome K Jerome.

Edytowane przez star