Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 9 godzin temu, AdrianW napisał: Janek ja jestem być może tłukiem... i to nie jest atak w Twoją stronę jednak mam nieodparte wrażenie od długiego czasu że jesteś na tym forum aktywny jednak bardzo mało przyswajasz wiadomości. Ja tu jestem chwilę i wydaje mi się, że znam historię niektórych osób, pamiętam o czym z nimi pisałem itp. Czasami zastanawiam się czy pytasz o coś żeby tylko zapytać czy jednak Cię to naprawdę interesuje. Myślałem , że przez ten rok odkąd tu jestem zdążyłeś wyłapać , że nie mam dzieci...................🤨 Chujowo się z kimś pisze jak wyłapujesz że tak naprawdę ma wyjebane co napisałeś... Drogi Adrianie , napisałeś ponad 1000 postów a ja przeczytałem może 20% z nich. W ciągu roku może się dużo wydarzyć, kilka osób zostało dziadkami a Ty akurat wykazujesz bardzo dużą aktywność w tym temacie więc odczytałem że liczysz na cenne rady @Adam ..DUCH i przygotowujesz się do szkolenia dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu No i właśnie o to mi chodzi. Nie ma sensu dalsza dyskusja. W tym temacie nic już nie napiszę bo będziesz sugerował się jego tytułem a nie tym co napisałem. Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi