star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 23 minuty temu, Jan napisał: musiał byś kiedyś pojechać za mną jak jadę rekreacyjnie na pół gwizdka, wnusia jechała dzisiaj za mną z włączoną apką i jej 85,7 pokazało ale nie dała rady wyprzedić Bo grubszy jestes. Nie ma się czym chwalić. Grawitacja. Edytowane 1 godzinę temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 36 minut temu Udostępnij Napisano 36 minut temu 1 godzinę temu, Jan napisał: musiał byś kiedyś pojechać za mną jak jadę rekreacyjnie na pół gwizdka, wnusia jechała dzisiaj za mną z włączoną apką i jej 85,7 pokazało ale nie dała rady wyprzedić No i proszę. Apka jest, prędkość jest. Jesteś bliżej niż Ci się wydaje, doskonalenia jazdy na wprost. Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 24 minuty temu Udostępnij Napisano 24 minuty temu Ale pierdolcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 minut temu Udostępnij Napisano 7 minut temu 15 minut temu, Edwin napisał: Ale pierdolcie. Napędzają się własną tępotą. Uważają, że są ponadto, wiedzą lepiej itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar Gabka Napisano 5 minut temu Udostępnij Napisano 5 minut temu 15 godzin temu, labas napisał: Trasa I długość 800m, przewyższenie 250 m, Trasa II długość 1800m, przewyższenie 256m. Jeździłem na CG, a na Palenicy co drugi dzień - z okna ją widzę. Na CG trasa A tylko na górnym odcinku ma solidne nachylenie, Palenica I na całym odcinku jest ciekawa. Czerwona czy czarna, jak kto woli, dla mnie żadna różnica. Solidne info, to są parametry do poziomu Grajcarka, 250 w pionie ale najwyżej 800m po trasie to jest mocniejsze niż Czarna Góra, znam obie , oczywiście kiedyś Bieńkula ale się zmyła, ale dla mnie i tak najlepsza to 5tka na Jaworzynie, oczywiście przed wjazdem buldożerów ( ile? 7 lat temu) które zepsuły najlepszą trasę w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi