star Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) 13 minut temu, Jan napisał: zaczynasz się powtarzać- wrzuć filmik z przejazdu Diretissima Spinałe i rozwiej wszelkie wątpliwości A ty już wrzucałeś? Przypomnij bo nie pamiętam. Masz jakiś kompleks tej Diretissimy, czy też to, że się nią zsunąłeś to twoje opus magnum, więc notorycznie wspominasz z rzewnością? Edytowane 8 godzin temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, star napisał: A ty już wrzucałeś? Przypomnij bo nie pamiętam. Masz jakiś kompleks tej Diretissimy, czy też to, że się nią zsunąłeś to twoje opus magnum, więc notorycznie wspominasz z rzewnością? Jak tylko tam będę to nakręcę a @grimsonjedzie niebawem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, Jan napisał: Jak tylko tam będę to nakręcę a @grimsonjedzie niebawem, Kręci cię takie kręcenie? Nie lepiej jakbyś gdzieś podszedł w bok w góry na tych skiturach i tam coś nakręcił. Kogo obchodzi kolejny filmik z tej traski. Setki są w necie. Trochę lepszych lub trochę gorszych. Stać cię na więcej. Wejdź na Presanellę i zjedź. Łatwy stosunkowo zjazd. Co prawda byłem tam bez nart ale śnieg był więc trochę zjeżdżało się a to na butach a to na tyłku;-) tu jakiś opis, cudzy... my nocowaliśmy w jakimś bivacco, a potem szliśmy przez Segantini i granią po przejściu przez przełączkę... https://www.mountainfriends.it/en/ski-mountaineering/presanella-summit-from-roberti-bivy Edytowane 8 godzin temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 10 godzin temu, Jan napisał: Nie nadążę, jestem emerytem i się zsuwam Kup drona to wszędzie zdążysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, star napisał: Kręci cię takie kręcenie? Nie lepiej jakbyś gdzieś podszedł w bok w góry na tych skiturach i tam coś nakręcił. Kogo obchodzi kolejny filmik z tej traski. Setki są w necie. Trochę lepszych lub trochę gorszych. Stać cię na więcej. właśnie wychodzę ale pogoda kiepska to nic nie będzie widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Jan napisał: właśnie wychodzę ale pogoda kiepska to nic nie będzie widać A gdzie idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, star napisał: A gdzie idziesz? trudno powiedzieć bo nic nie widać ale to niedaleko tego hotelu co się nie pojawiłeś o umówionej godzinie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, Jan napisał: trudno powiedzieć bo nic nie widać ale to niedaleko tego hotelu co się nie pojawiłeś o umówionej godzinie Jak nie. W lucernie siedziałem całą godzinę, pasły się opodal jakieś krowy, żaden baran nie przyszedł. Widać się nie zrozumieliśmy. Ty światowy pan, ja prosty wieśniak. Każdemu jego lucerna. PS. Pokręcisz się w koło domu i bezpiecznie wrócisz, pamiętaj abyś jedną ręką dotykał ściany w ten sposób nic sobie nie zrobisz, a nie odejdziesz za daleko. Edytowane 8 godzin temu przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: zaczynasz się powtarzać- wrzuć filmik z przejazdu Diretissima Spinałe i rozwiej wszelkie wątpliwości nie będe udawał, że jak leci mocz, to pada deszcz. nasze słońce ski forum wczoraj ponownie sobie popiło. i zamiast grzecznie odłożyć telefon i pujść lulu, to zaczął faulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, grimson napisał: znowu się Mitek napierdoliles. Ponownie wchodzisz w wulgaryzmy i obrażanie, jak kończą się argumenty. po raz kolejny skompromitowałeś się na Ski Forum. slusznie dostałeś bana na Ski Online za chamskie odzywki. zaloz sobie Mitek Forum i tam dalej uprawiaj swoje bajkopisarstwo i obrażanie innych forumowiczów. Udowodniłeś, że jesteś zwykłym chamem i prostakiem. bez odbioru. Prześledź sobie wymianę zdań. Zadałem proste pytanie o wyjaśnienie co rozumiesz przez dynamiczna jazdę na narcie GS, przyłączył się kolega Johnwick a w odpowiedzi otrzymaliśmy jakieś bzdury żebyśmy sobie sprawdzili w aplikacji. Do tego oskarżyłeś mnie po raz kolejny o pijaństwo i jeszcze się dziwisz, że cię traktuję jak byle co? Nie dziw się i ogarnij się w końcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Mitek napisał: Prześledź sobie wymianę zdań. Zadałem proste pytanie o wyjaśnienie co rozumiesz przez dynamiczna jazdę na narcie GS, przyłączył się kolega Johnwick a w odpowiedzi otrzymaliśmy jakieś bzdury żebyśmy sobie sprawdzili w aplikacji. Do tego oskarżyłeś mnie po raz kolejny o pijaństwo i jeszcze się dziwisz, że cię traktuję jak byle co? Nie dziw się i ogarnij się w końcu! masz problem z czytaniem ze zrozumiem. współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 11 godzin temu, Mitek napisał: wieczne dawanie dupy, wieczny obciach. Pasuje ci etykietka cwela Słabe to. Niezależnie od meritum i od stanu. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cze Dżonu & Gromsonu, a może tak Czarna Góra? Oboje macie chyba podobny dystans, a podobno jest gdzie jeździć. Sam bym pojechał, bo nigdy tam nie byłem popaczeć 🙂 . Grimsonu może tą upragnioną stówkę przebije. Pojedziemy na pogodę. Jak będzie ciepło, to możecie ściągnąć gacie i porównać kto ma większe jajca. Któren się pisze? pozdro 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 27 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Dżonu & Gromsonu, a może tak Czarna Góra? Oboje macie chyba podobny dystans, a podobno jest gdzie jeździć. Sam bym pojechał, bo nigdy tam nie byłem popaczeć 🙂 . Grimsonu może tą upragnioną stówkę przebije. Pojedziemy na pogodę. Jak będzie ciepło, to możecie ściągnąć gacie i porównać kto ma większe jajca. Któren się pisze? pozdro Cześć Pakuj Marasa w samochód i kogo tam jeszcze zmieścisz i w przyszłym tygodniu możemy się spotkać na miejscu. Tylko Wlkp ma ferie może być tłoczno chociaż teraz przy feriach dolnośląskich nie wygląda na to, że są tłumy. Ewentualnie pierwszy tydzień marca. pozdro Edytowane 2 godziny temu przez brachol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 31 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Dżonu & Gromsonu, a może tak Czarna Góra? Oboje macie chyba podobny dystans, a podobno jest gdzie jeździć. Sam bym pojechał, bo nigdy tam nie byłem popaczeć 🙂 . Grimsonu może tą upragnioną stówkę przebije. Pojedziemy na pogodę. Jak będzie ciepło, to możecie ściągnąć gacie i porównać kto ma większe jajca. Któren się pisze? pozdro Ale to na jajca będziesz paczał? No co jak co ale akurat ciebie nie podejrzewałem. ps. A na marcowe nartowanie w CzG czemu nie... Edytowane 2 godziny temu przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, brachol napisał: Cześć Pakuj Marasa w samochód i kogo tam jeszcze zmieścisz i w przyszłym tygodniu możemy się spotkać na miejscu. Tylko Wlkp ma ferie może być tłoczno chociaż teraz przy feriach dolnośląskich nie wygląda na to, że są tłumy. Ewentualnie pierwszy tydzień marca. pozdro W ferie never. Najlepsze karciochy są na wiosnę. Maras jest czasowy, a ja coraz bardziej 😉, jak coś to w tygodniu i na pogodę. Trza obserwować. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, star napisał: Ale to na jajca będziesz paczał? No co jak co ale akurat ciebie nie podejrzewałem. ps. A na marcowe nartowanie w CzG czemu nie... A Ty myślisz, że co my tam robimy na męskich wyjazdach. Kiedyś taki nie był, ale pojechał już kilka razy i teraz mu się marzy 😁 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, star napisał: Ale to na jajca będziesz paczał? No co jak co ale akurat ciebie nie podejrzewałem. każdy ma swoje hobby 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, Chertan napisał: A Ty myślisz, że co my tam robimy na męskich wyjazdach. Kiedyś taki nie był, ale pojechał już kilka razy i teraz mu się marzy 😁 Byłem na takim wyjeździe. Robiłem śniadanka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, star napisał: Byłem na takim wyjeździe. Robiłem śniadanka. Takich też lubimy, najpierw upojna nocka, a potem śniadanko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, star napisał: Byłem na takim wyjeździe. Robiłem śniadanka. Dobrze że nie laskę 😉, u nas środa - dzień loda, dlatego jeździmy zwykle od czwartku do wtorku. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Chertan napisał: Takich też lubimy, najpierw upojna nocka, a potem śniadanko. Ja was znam, a potem jajecznica za mało ścięta i za słona. Na wszelki wypadek po przygotowaniu śniadania szedłem na mały poranny trekking. Tak to jest jak wcześnie się wstaje po imprezach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Chertan napisał: Takich też lubimy, najpierw upojna nocka, a potem śniadanko. Do łóżka, naturlich. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Marcos73 napisał: Dobrze że nie laskę 😉, u nas środa - dzień loda, dlatego jeździmy zwykle od czwartku do wtorku. pozdro https://vm.tiktok.com/ZNRy3HP7S/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Marcos73 napisał: Do łóżka, naturlich. pozdro Dobrze was żony wychowały. Prawdziwe skarby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi