star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 13 minut temu, Jan napisał: zaczynasz się powtarzać- wrzuć filmik z przejazdu Diretissima Spinałe i rozwiej wszelkie wątpliwości A ty już wrzucałeś? Przypomnij bo nie pamiętam. Masz jakiś kompleks tej Diretissimy, czy też to, że się nią zsunąłeś to twoje opus magnum, więc notorycznie wspominasz z rzewnością? Edytowane 1 godzinę temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, star napisał: A ty już wrzucałeś? Przypomnij bo nie pamiętam. Masz jakiś kompleks tej Diretissimy, czy też to, że się nią zsunąłeś to twoje opus magnum, więc notorycznie wspominasz z rzewnością? Jak tylko tam będę to nakręcę a @grimsonjedzie niebawem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 9 minut temu, Jan napisał: Jak tylko tam będę to nakręcę a @grimsonjedzie niebawem, Kręci cię takie kręcenie? Nie lepiej jakbyś gdzieś podszedł w bok w góry na tych skiturach i tam coś nakręcił. Kogo obchodzi kolejny filmik z tej traski. Setki są w necie. Trochę lepszych lub trochę gorszych. Stać cię na więcej. Wejdź na Presanellę i zjedź. Łatwy stosunkowo zjazd. Co prawda byłem tam bez nart ale śnieg był więc trochę zjeżdżało się a to na butach a to na tyłku;-) tu jakiś opis, cudzy... my nocowaliśmy w jakimś bivacco, a potem szliśmy przez Segantini i granią po przejściu przez przełączkę... https://www.mountainfriends.it/en/ski-mountaineering/presanella-summit-from-roberti-bivy Edytowane 1 godzinę temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Jan napisał: Nie nadążę, jestem emerytem i się zsuwam Kup drona to wszędzie zdążysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, star napisał: Kręci cię takie kręcenie? Nie lepiej jakbyś gdzieś podszedł w bok w góry na tych skiturach i tam coś nakręcił. Kogo obchodzi kolejny filmik z tej traski. Setki są w necie. Trochę lepszych lub trochę gorszych. Stać cię na więcej. właśnie wychodzę ale pogoda kiepska to nic nie będzie widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Jan napisał: właśnie wychodzę ale pogoda kiepska to nic nie będzie widać A gdzie idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, star napisał: A gdzie idziesz? trudno powiedzieć bo nic nie widać ale to niedaleko tego hotelu co się nie pojawiłeś o umówionej godzinie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 9 minut temu, Jan napisał: trudno powiedzieć bo nic nie widać ale to niedaleko tego hotelu co się nie pojawiłeś o umówionej godzinie Jak nie. W lucernie siedziałem całą godzinę, pasły się opodal jakieś krowy, żaden baran nie przyszedł. Widać się nie zrozumieliśmy. Ty światowy pan, ja prosty wieśniak. Każdemu jego lucerna. PS. Pokręcisz się w koło domu i bezpiecznie wrócisz, pamiętaj abyś jedną ręką dotykał ściany w ten sposób nic sobie nie zrobisz, a nie odejdziesz za daleko. Edytowane 1 godzinę temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu Godzinę temu, Jan napisał: zaczynasz się powtarzać- wrzuć filmik z przejazdu Diretissima Spinałe i rozwiej wszelkie wątpliwości nie będe udawał, że jak leci mocz, to pada deszcz. nasze słońce ski forum wczoraj ponownie sobie popiło. i zamiast grzecznie odłożyć telefon i pujść lulu, to zaczął faulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 minut temu Udostępnij Napisano 15 minut temu 3 godziny temu, grimson napisał: znowu się Mitek napierdoliles. Ponownie wchodzisz w wulgaryzmy i obrażanie, jak kończą się argumenty. po raz kolejny skompromitowałeś się na Ski Forum. slusznie dostałeś bana na Ski Online za chamskie odzywki. zaloz sobie Mitek Forum i tam dalej uprawiaj swoje bajkopisarstwo i obrażanie innych forumowiczów. Udowodniłeś, że jesteś zwykłym chamem i prostakiem. bez odbioru. Prześledź sobie wymianę zdań. Zadałem proste pytanie o wyjaśnienie co rozumiesz przez dynamiczna jazdę na narcie GS, przyłączył się kolega Johnwick a w odpowiedzi otrzymaliśmy jakieś bzdury żebyśmy sobie sprawdzili w aplikacji. Do tego oskarżyłeś mnie po raz kolejny o pijaństwo i jeszcze się dziwisz, że cię traktuję jak byle co? Nie dziw się i ogarnij się w końcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 minutę temu Udostępnij Napisano 1 minutę temu 12 minut temu, Mitek napisał: Prześledź sobie wymianę zdań. Zadałem proste pytanie o wyjaśnienie co rozumiesz przez dynamiczna jazdę na narcie GS, przyłączył się kolega Johnwick a w odpowiedzi otrzymaliśmy jakieś bzdury żebyśmy sobie sprawdzili w aplikacji. Do tego oskarżyłeś mnie po raz kolejny o pijaństwo i jeszcze się dziwisz, że cię traktuję jak byle co? Nie dziw się i ogarnij się w końcu! masz problem z czytaniem ze zrozumiem. współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi