Skocz do zawartości

PS 2025/2026

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, jurek_h napisał:

Byłem wiele lat temu z Gajowym. 

Wspominam jako wyjątkowo fantastyczne miejsce do jazdy na nartach.

Trasy powyżej granicy lasu co bardzo lubię.

Jak się tak zastanowić to organizacyjnie taki monstrualnej wielkości Zieleniec 🙂

Coś mi się jak przez mgłę przypomina że Zieleniec średnio ma swoje trasy powyżej granicy lasu;)))

• Haha 1

Cześć

Atle Lie McGrath 12 w pierwszym SG w Copper Mountain!! Wiadomość dnia.

Pinheiro Braathen sam koniec stawki. Wiadomość dnia nr 2

Dwóch przyjaciół z boiska cały czas razem. Ciekawe czy to stały kierunek czy raczej próba ze względu na charakter trasy...?

Stawiam na to drugie.

Pozdro

Edytowane przez Mitek
  • Like 1

58 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Atle Lie McGrath 12 w pierwszym SG w Copper Mountain!! Wiadomość dnia.

Pinheiro Braathen sam koniec stawki. Wiadomość dnia nr 2

Dwóch przyjaciół z boiska cały czas razem. Ciekawe czy to stały kierunek czy raczej próba ze względu na charakter trasy...?

Stawiam na to drugie.

Pozdro

Widzę że Kilde wrócił do ściągania 👍 twardziel po tym co przeszedł 😕 tak wyglądała jego łydka po zjeździe w Kitz 

IMG_2775-min.jpeg

Edytowane przez Mikoski
  • Like 2

Cześć

Tak też zwróciłem uwagę na to, że jest w stawce. Ale jeszcze co do McGratha... popatrzyłem wstecz i On był piąty w SG w Beaver Creek w zeszłym sezonie a to już jest wynik świadczący o doskonalej jeździe i wielkich jajach. Zobaczymy za trzy cztery lata czy nie będzie wtedy jeździł wszystkiego z sukcesami...?

Pozdro

• Like 1

Mcgrath jak pisałem wcześniej jest przekozakiem.  Ma taką płynną miękką jazdę. 

15 godzin temu, Mikoski napisał:

Widzę że Kilde wrócił do ściągania 👍 twardziel po tym co przeszedł 😕 tak wyglądała jego łydka po zjeździe w Kitz 

super że kilde wrócił zobaczymy jednak czy w głowie nic nie zostało hamującego wariactwo. Tym bardziej że kilde zawsze szarżował. A wypadek był w Wengen nie w Kitz i wróciłby szybciej tylko jakaś bakteria w bark wlazła i się nie goiło…