mlesik Napisano Niedziela o 21:49 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:49 Na razie jest tak:))) https://www.facebook.com/share/r/1AxnoLPVdG/?mibextid=wwXIfr ps. Uwielbiam jak nick fellows komentuje. Szkoda że nie można fis tv zamówić. ps2. Nigdy nie byłem gurgl. Ktoś tam jeździł bo znam tylko relacje od znajomego ale był 1 raz w Alpach więc… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano Niedziela o 22:27 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:27 Byłem wiele lat temu z Gajowym. Wspominam jako wyjątkowo fantastyczne miejsce do jazdy na nartach. Trasy powyżej granicy lasu co bardzo lubię. Jak się tak zastanowić to organizacyjnie taki monstrualnej wielkości Zieleniec 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano Niedziela o 22:31 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:31 2 minuty temu, jurek_h napisał: Byłem wiele lat temu z Gajowym. Wspominam jako wyjątkowo fantastyczne miejsce do jazdy na nartach. Trasy powyżej granicy lasu co bardzo lubię. Jak się tak zastanowić to organizacyjnie taki monstrualnej wielkości Zieleniec 🙂 Coś mi się jak przez mgłę przypomina że Zieleniec średnio ma swoje trasy powyżej granicy lasu;))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano Niedziela o 22:38 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:38 Dlatego, w zdaniu jest,......organizacyjnie ;)` Mnóstwo równoległych tras na jednym długim zboczu. Zieleniec zmieścił by się na szerokości jednej trasy z Gurgli. Na długość potrzeba Zieleńców kilka 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Cześć Atle Lie McGrath 12 w pierwszym SG w Copper Mountain!! Wiadomość dnia. Pinheiro Braathen sam koniec stawki. Wiadomość dnia nr 2 Dwóch przyjaciół z boiska cały czas razem. Ciekawe czy to stały kierunek czy raczej próba ze względu na charakter trasy...? Stawiam na to drugie. Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 minut temu Udostępnij Napisano 10 minut temu (edytowane) 58 minut temu, Mitek napisał: Cześć Atle Lie McGrath 12 w pierwszym SG w Copper Mountain!! Wiadomość dnia. Pinheiro Braathen sam koniec stawki. Wiadomość dnia nr 2 Dwóch przyjaciół z boiska cały czas razem. Ciekawe czy to stały kierunek czy raczej próba ze względu na charakter trasy...? Stawiam na to drugie. Pozdro Widzę że Kilde wrócił do ściągania 👍 twardziel po tym co przeszedł 😕 tak wyglądała jego łydka po zjeździe w Kitz Edytowane 7 minut temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi