mlesik Napisano 48 minut temu Udostępnij Napisano 48 minut temu Na razie jest tak:))) https://www.facebook.com/share/r/1AxnoLPVdG/?mibextid=wwXIfr ps. Uwielbiam jak nick fellows komentuje. Szkoda że nie można fis tv zamówić. ps2. Nigdy nie byłem gurgl. Ktoś tam jeździł bo znam tylko relacje od znajomego ale był 1 raz w Alpach więc… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 10 minut temu Udostępnij Napisano 10 minut temu Byłem wiele lat temu z Gajowym. Wspominam jako wyjątkowo fantastyczne miejsce do jazdy na nartach. Trasy powyżej granicy lasu co bardzo lubię. Jak się tak zastanowić to organizacyjnie taki monstrualnej wielkości Zieleniec 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 5 minut temu Udostępnij Napisano 5 minut temu 2 minuty temu, jurek_h napisał: Byłem wiele lat temu z Gajowym. Wspominam jako wyjątkowo fantastyczne miejsce do jazdy na nartach. Trasy powyżej granicy lasu co bardzo lubię. Jak się tak zastanowić to organizacyjnie taki monstrualnej wielkości Zieleniec 🙂 Coś mi się jak przez mgłę przypomina że Zieleniec średnio ma swoje trasy powyżej granicy lasu;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi