lubeckim Napisano Poniedziałek o 16:22 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:22 Spoko, to spotkanie to tylko godzinka rano 😉 Wyrobie się na popołudnie / wieczór, tylko żeby śniegu było mi tam odpowiednio dużo 😛Nie wiem czemu jeszcze we Zwardoniu nie ma kontenerowej wytwornicy sztucznego śniegu 😛 Mróz już jest, nawet chłodzić nie trzeba będzie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Poniedziałek o 16:49 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:49 Cześć No jak nie ma śniegu?? Przecież na zdjęciu jest! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 17:10 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:10 Jak niema jak jest... Pilsko - Miziowa 17-11-2025, godz. 15:25 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Poniedziałek o 17:34 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:34 22 minuty temu, Lexi napisał: Jak niema jak jest... Pilsko - Miziowa 17-11-2025, godz. 15:25 Mam nadzieję że dokładnie tak samo się wypie.....lę jak ostatnim razem.....oj nóżki przebierają,,,przebierają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 18:04 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:04 28 minut temu, Adam ..DUCH napisał: 52 minuty temu, Lexi napisał: Mam nadzieję że dokładnie tak samo się wypie.....lę jak ostatnim razem W taki śnieżek (nawet jak ostatnio) to sama rozkosz... 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Poniedziałek o 18:43 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:43 35 minut temu, Lexi napisał: W taki śnieżek (nawet jak ostatnio) to sama rozkosz... 🙂 Ale przyznaj Sam ...kompletna dupówa ....mokrzy, spragnieni ale było pięknie??? Gracja i powab, siermiężna orka, troszkę Francji..oj jak mi się podobało, Młody po pachy w śniegu filmuje.....Pilsko po prostu kapryśnie Pilsko 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 20:08 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:08 (edytowane) 13 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: Ale przyznaj Sam ...kompletna dupówa ....mokrzy, spragnieni ale było pięknie??? Gracja i powab, siermiężna orka, troszkę Francji..oj jak mi się podobało, Młody po pachy w śniegu filmuje.....Pilsko po prostu kapryśnie Pilsko To jeden z takich dni których się nie zapomina... po plecach woda a mordy uśmiechnięte jak w jakimś Aspen w środku sezonu!!.. i to błoto..epicko !! Edytowane Wtorek o 08:08 przez Lexi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano Wtorek o 06:14 Udostępnij Napisano Wtorek o 06:14 Tymczasem na Hali Skrzyczeńskiej 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 10:49 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 10:49 Dzień dobry i taka sytuacja A teraz organizacyjnie zlotowo - dostałam potwierdzenie od 12 osób chęci złożenia się na kolację w piątek 2 stycznia. Czy reszta z 18(19) i tych biorących udział w zlocie osób(bez noclegu) nie będzie się składać? Zaczyna mnie męczyć ta organizacja i czuję, że zbliża się do mnie obrażenie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano wczoraj o 10:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:55 3 minuty temu, .Beata. napisał: Dzień dobry i taka sytuacja A teraz organizacyjnie zlotowo - dostałam potwierdzenie od 12 osób chęci złożenia się na kolację w piątek 2 stycznia. Czy reszta z 18(19) i tych biorących udział w zlocie osób(bez noclegu) nie będzie się składać? Zaczyna mnie męczyć ta organizacja i czuję, że zbliża się do mnie obrażenie 😉 Przegapiłem - dokładam się, przepraszam. Obrażenie niech się oddali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 11:04 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:04 (edytowane) 24 minuty temu, .Beata. napisał: Zaczyna mnie męczyć ta organizacja i czuję, że zbliża się do mnie obrażenie 😉 Będziemy handlować wejściówkami na impre.. 😉 Edytowane wczoraj o 11:14 przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano wczoraj o 15:53 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:53 5 hours ago, .Beata. said: A teraz organizacyjnie zlotowo - dostałam potwierdzenie od 12 osób chęci złożenia się na kolację w piątek 2 stycznia. Czy reszta z 18(19) i tych biorących udział w zlocie osób(bez noclegu) nie będzie się składać? Zaczyna mnie męczyć ta organizacja i czuję, że zbliża się do mnie obrażenie 😉 Nr konta ten sam co ostatnio? Mogę wysłać z odstkami ustawowymi 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 23 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 23 godziny temu 35 minut temu, lubeckim napisał: Nr konta ten sam co ostatnio? Mogę wysłać z odstkami ustawowymi 🙂 5 godzin temu, Lexi napisał: Będziemy handlować wejściówkami na impre.. 😉 Że też wcześniej na to nie wpadłam… Zatem cena wzrosła - dawaj wszystko co masz, resztą się zaopiekujemy. ps, chodziło o deklaracje, nie o wpłatę. Musimy wiedzieć na ile osób mniej więcej tą kolację szykować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 14 minut temu, .Beata. napisał: Że też wcześniej na to nie wpadłam… Zatem cena wzrosła - dawaj wszystko co masz, resztą się zaopiekujemy. ps, chodziło o deklaracje, nie o wpłatę. Musimy wiedzieć na ile osób mniej więcej tą kolację szykować. Wyszczególnij Słonko kto się zdeklarował na melanż .. bo wiara myśli że jak "nyny" to impra w pakiecie a tak przecie nie jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 19 godzin temu, Lexi napisał: Wyszczególnij Słonko kto się zdeklarował na melanż .. bo wiara myśli że jak "nyny" to impra w pakiecie a tak przecie nie jest.... Marek, uważasz, że to konieczne? Nie będę wymieniać, jesteśmy dorośli. Na tą chwilę mam potwierdzenia od wszystkich , którzy wpłacili i śpią w Halce + 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu ⛷️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 38 minut temu, Lexi napisał: Że już??? Będziesz jutrał? Edytowane 1 godzinę temu przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, .Beata. napisał: Że już??? Będziesz jutrał? Ze Pilsko śnieży .. co wcale nie było oczywiste...ja dopiero w poniedziałek lub wtorek - jak będzie gdzie ale podejrzewam że ktoś tam do Tylicza pojedzie w sobotę albo w niedzielę. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 55 minut temu Autor Udostępnij Napisano 55 minut temu (edytowane) 52 minuty temu, Lexi napisał: Ze Pilsko śnieży .. co wcale nie było oczywiste...ja dopiero w poniedziałek lub wtorek - jak będzie gdzie ale podejrzewam że ktoś tam do Tylicza pojedzie w sobotę albo w niedzielę. 🙂 Jak ja wam zazdroszczę takich możliwości… Ps. wstępnie mamy z Elą klepniętą Sappadę 28-7.03 😁 Edytowane 52 minuty temu przez .Beata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 50 minut temu Autor Udostępnij Napisano 50 minut temu @Jan z czego się kielczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 37 minut temu Udostępnij Napisano 37 minut temu 12 minut temu, .Beata. napisał: @Jan z czego się kielczysz? no że macie klepnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 32 minuty temu Udostępnij Napisano 32 minuty temu 21 minut temu, .Beata. napisał: Ps. wstępnie mamy z Elą klepniętą Sappadę 28-7.03 😁 U Tadeusza czy "kwadrat"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 28 minut temu Autor Udostępnij Napisano 28 minut temu 2 minuty temu, Lexi napisał: U Tadeusza czy "kwadrat"? U Tadeusza, ale kwadrat też można, przynajmniej można było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi