lubeckim Napisano Poniedziałek o 16:22 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:22 Spoko, to spotkanie to tylko godzinka rano 😉 Wyrobie się na popołudnie / wieczór, tylko żeby śniegu było mi tam odpowiednio dużo 😛Nie wiem czemu jeszcze we Zwardoniu nie ma kontenerowej wytwornicy sztucznego śniegu 😛 Mróz już jest, nawet chłodzić nie trzeba będzie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Poniedziałek o 16:49 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:49 Cześć No jak nie ma śniegu?? Przecież na zdjęciu jest! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 17:10 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:10 Jak niema jak jest... Pilsko - Miziowa 17-11-2025, godz. 15:25 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Poniedziałek o 17:34 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:34 22 minuty temu, Lexi napisał: Jak niema jak jest... Pilsko - Miziowa 17-11-2025, godz. 15:25 Mam nadzieję że dokładnie tak samo się wypie.....lę jak ostatnim razem.....oj nóżki przebierają,,,przebierają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 18:04 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:04 28 minut temu, Adam ..DUCH napisał: 52 minuty temu, Lexi napisał: Mam nadzieję że dokładnie tak samo się wypie.....lę jak ostatnim razem W taki śnieżek (nawet jak ostatnio) to sama rozkosz... 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Poniedziałek o 18:43 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:43 35 minut temu, Lexi napisał: W taki śnieżek (nawet jak ostatnio) to sama rozkosz... 🙂 Ale przyznaj Sam ...kompletna dupówa ....mokrzy, spragnieni ale było pięknie??? Gracja i powab, siermiężna orka, troszkę Francji..oj jak mi się podobało, Młody po pachy w śniegu filmuje.....Pilsko po prostu kapryśnie Pilsko 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 20:08 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:08 (edytowane) 13 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: Ale przyznaj Sam ...kompletna dupówa ....mokrzy, spragnieni ale było pięknie??? Gracja i powab, siermiężna orka, troszkę Francji..oj jak mi się podobało, Młody po pachy w śniegu filmuje.....Pilsko po prostu kapryśnie Pilsko To jeden z takich dni których się nie zapomina... po plecach woda a mordy uśmiechnięte jak w jakimś Aspen w środku sezonu!!.. i to błoto..epicko !! Edytowane Wtorek o 08:08 przez Lexi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano Wtorek o 06:14 Udostępnij Napisano Wtorek o 06:14 Tymczasem na Hali Skrzyczeńskiej 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu Dzień dobry i taka sytuacja A teraz organizacyjnie zlotowo - dostałam potwierdzenie od 12 osób chęci złożenia się na kolację w piątek 2 stycznia. Czy reszta z 18(19) i tych biorących udział w zlocie osób(bez noclegu) nie będzie się składać? Zaczyna mnie męczyć ta organizacja i czuję, że zbliża się do mnie obrażenie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, .Beata. napisał: Dzień dobry i taka sytuacja A teraz organizacyjnie zlotowo - dostałam potwierdzenie od 12 osób chęci złożenia się na kolację w piątek 2 stycznia. Czy reszta z 18(19) i tych biorących udział w zlocie osób(bez noclegu) nie będzie się składać? Zaczyna mnie męczyć ta organizacja i czuję, że zbliża się do mnie obrażenie 😉 Przegapiłem - dokładam się, przepraszam. Obrażenie niech się oddali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) 24 minuty temu, .Beata. napisał: Zaczyna mnie męczyć ta organizacja i czuję, że zbliża się do mnie obrażenie 😉 Będziemy handlować wejściówkami na impre.. 😉 Edytowane 9 godzin temu przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 5 hours ago, .Beata. said: A teraz organizacyjnie zlotowo - dostałam potwierdzenie od 12 osób chęci złożenia się na kolację w piątek 2 stycznia. Czy reszta z 18(19) i tych biorących udział w zlocie osób(bez noclegu) nie będzie się składać? Zaczyna mnie męczyć ta organizacja i czuję, że zbliża się do mnie obrażenie 😉 Nr konta ten sam co ostatnio? Mogę wysłać z odstkami ustawowymi 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 35 minut temu, lubeckim napisał: Nr konta ten sam co ostatnio? Mogę wysłać z odstkami ustawowymi 🙂 5 godzin temu, Lexi napisał: Będziemy handlować wejściówkami na impre.. 😉 Że też wcześniej na to nie wpadłam… Zatem cena wzrosła - dawaj wszystko co masz, resztą się zaopiekujemy. ps, chodziło o deklaracje, nie o wpłatę. Musimy wiedzieć na ile osób mniej więcej tą kolację szykować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, .Beata. napisał: Że też wcześniej na to nie wpadłam… Zatem cena wzrosła - dawaj wszystko co masz, resztą się zaopiekujemy. ps, chodziło o deklaracje, nie o wpłatę. Musimy wiedzieć na ile osób mniej więcej tą kolację szykować. Wyszczególnij Słonko kto się zdeklarował na melanż .. bo wiara myśli że jak "nyny" to impra w pakiecie a tak przecie nie jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi