Skocz do zawartości

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026

.Beata.

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zatem który?

Rekomendowane odpowiedzi

35 minut temu, Lexi napisał:

W taki śnieżek (nawet jak  ostatnio) to sama rozkosz... 🙂

Ale przyznaj Sam ...kompletna dupówa ....mokrzy, spragnieni ale było pięknie??? Gracja i powab, siermiężna orka, troszkę Francji..oj jak mi się podobało, Młody po pachy w śniegu filmuje.....Pilsko po prostu kapryśnie Pilsko

• Thanks 1

13 godzin temu, Adam ..DUCH napisał:

Ale przyznaj Sam ...kompletna dupówa ....mokrzy, spragnieni ale było pięknie??? Gracja i powab, siermiężna orka, troszkę Francji..oj jak mi się podobało, Młody po pachy w śniegu filmuje.....Pilsko po prostu kapryśnie Pilsko

To jeden z takich dni których się nie zapomina... po plecach woda a mordy uśmiechnięte jak w jakimś Aspen w środku sezonu!!.. i  to błoto..epicko !!

Edytowane przez Lexi
  • Like 2

Dzień dobry i taka sytuacja 

IMG_4014.thumb.png.099a6999e527ab0e8f3fbf1c8a211667.png

A teraz organizacyjnie zlotowo - dostałam potwierdzenie od 12 osób chęci złożenia się na kolację w piątek 2 stycznia. Czy reszta z 18(19)  i tych biorących udział w zlocie osób(bez noclegu) nie będzie się składać? Zaczyna mnie męczyć ta organizacja i czuję, że zbliża się do mnie obrażenie 😉 

• Like 1

3 minuty temu, .Beata. napisał:

Dzień dobry i taka sytuacja 

IMG_4014.thumb.png.099a6999e527ab0e8f3fbf1c8a211667.png

A teraz organizacyjnie zlotowo - dostałam potwierdzenie od 12 osób chęci złożenia się na kolację w piątek 2 stycznia. Czy reszta z 18(19)  i tych biorących udział w zlocie osób(bez noclegu) nie będzie się składać? Zaczyna mnie męczyć ta organizacja i czuję, że zbliża się do mnie obrażenie 😉 

Przegapiłem - dokładam się, przepraszam. Obrażenie niech się oddali.