Skocz do zawartości

Drugie narty na trudniejsze warunki

AdrianW

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, .Beata. napisał:

Widzimy, żeś się przyczepił do krawędzi 😂😉

zdaje się że ulało Ci się wszystkim - podświadomą spiną, odpowiedzialnością, organizacją i urlopowym ADHD, a odruchem wymiotnym była niepoukładana jazda 😐🙂 następne wakacje będą już inne.

Beata, spina to moje drugie imię 🙂 Tak, ta jazda najbardziej boli🫣 Jak będą następne to już będzie dobrze 😉 A jak u Was przygotowania do Sappady?

24 minuty temu, AdrianW napisał:

Beata, spina to moje drugie imię 🙂 Tak, ta jazda najbardziej boli🫣 Jak będą następne to już będzie dobrze 😉 A jak u Was przygotowania do Sappady?

Sappada to obóz dla jeńców, więc się przygotowuje, żeby przeżyć. Wczoraj przegięłam i mam zakwasa 😉

• Like 2
  • Haha 3

Napisano (edytowane)
30 minut temu, .Beata. napisał:

Sappada to obóz dla jeńców, więc się przygotowuje, żeby przeżyć. Wczoraj przegięłam i mam zakwasa 😉

Masochizm w cenie 😝😂 To tylko siłowe ćwiczenia czy też rozciąganie? W sumie dobry temat by z tego był. Jak się forumowicze przygotowują? Czuję, że mogłyby wyjść ciekawe skrajności 😆

Edytowane przez AdrianW
  • Haha 1

30 minut temu, AdrianW napisał:

Masochizm w cenie 😝😂 To tylko siłowe ćwiczenia czy też rozciąganie? W sumie dobry temat by z tego był. Jak się forumowicze przygotowują? Czuję, że mogłyby wyjść ciekawe skrajności 😆

Kochanieńki, leci wszystko, tam nie ma zmiłuj 

• Thanks 1

29 minut temu, herbi napisał:

Od najbliższej niedzieli jesteśmy u Tadzia 🙂

Tak się zastanawiałam nad wstrzeleniem się w styczniowe terminy, ale po głębszym zastanowieniu doszłam do wniosku, że im Tadeusz bardziej zmęczony sezonem, tym mam większą szansę przeżycia 😉 „także tak…”   pogody narciarskiej życzę!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2

• 2 miesiące temu...

Cześć. 

Obiecałem Piotrowi @filok filmy i zdjęcia z wyjazdu do Jasnej. Zdjęcia poszły w inny dział. Filmy też są, a ponieważ nagrywaliśmy aż do upadku baterii w kamerze, to trochę tego jest. Podzielę się nimi ze wszystkimi bo sam lubię oglądać jak jeżdżą inni użytkownicy forum(choć nie ma tego za dużo). Nie mam też nic do ukrycia jeśli chodzi o swoją jazdę - jest jak jest... Nie chcę spamować w innych tematach/działach, gdyż na wszystkich nagraniach będzie moja nieskromna osoba i oczywiście warunki na trasach😄. Tym razem Żanetka dostała kamerę na kask. Proszę o wyrozumiałość dla niej i powstrzymanie komentarzy. Jej progres jest mega w tym sezonie - tak, progres mentalny. Odblokowała strach, jeździ praktycznie po każdej trasie. 

To mój temat i dotyczy mnie. Także po mnie możecie jechać jak po burej suce jeśli są ku temu przesłania. Dziś będzie to pewnie nasz ostatni dzień na nartach w tym sezonie. Te nagrania będą w sumie jego podsumowaniem🤔

Edytowane przez AdrianW
  • Like 6
  • Thanks 3

Cześć

Chyba trzeba dać Szanownej Żanecie jakieś normalne narty... Co myślisz?

Poza tym, jak się jeździ z kimś to się jeździ z kimś a nie przed nim ucieka Adrianie Drogi. Jedziesz szybciej, Żaneta jedzie nieco wolniej ale stara się a Ty nie dajesz jej nawet chwilki odpocząć. Stajesz, jak Ona dojedzie, nawet jeszcze nie zahamuje to ruszasz zadowolony. Nieładnie. 

Pozdro

4 minuty temu, Mitek napisał:

Cześć

Poza tym, jak się jeździ z kimś to się jeździ z kimś a nie przed nim ucieka Adrianie Drogi. Jedziesz szybciej, Żaneta jedzie nieco wolniej ale stara się a Ty nie dajesz jej nawet chwilki odpocząć. Stajesz, jak Ona dojedzie, nawet jeszcze nie zahamuje to ruszasz zadowolony. Nieładnie. 

Pozdro

Wiesz, ponoć nie chodzi o to ,by złapać króliczka , ale by go gonić 😜,taka natura 🥳 😂 dzielna wilczyca 💪

• Haha 1

4 minuty temu, Mitek napisał:

Cześć

Pozdro

Mitku, to są wycięte fragmenty filmów. Mamy swoje ustalenia. Żaneta jedzie swoim tempem. 

• Like 1

6 minut temu, AdrianW napisał:

Mitku, to są wycięte fragmenty filmów. Mamy swoje ustalenia. Żaneta jedzie swoim tempem. 

Cześć

A ja powiem, że i dla Ciebie i dla niej byłoby lepiej gdybyście jeździli razem jedno za drugim i to z wielu powodów ale skoro jest tak "ustalone"... i lepiej byłoby i dla Ciebie i dla Niej.

Pozdro

• Thanks 1

2 godziny temu, AdrianW napisał:

Cześć. 

Obiecałem Piotrowi @filok filmy i zdjęcia z wyjazdu do Jasnej. Zdjęcia poszły w inny dział. Filmy też są, a ponieważ nagrywaliśmy aż do upadku baterii w kamerze, to trochę tego jest. Podzielę się nimi ze wszystkimi bo sam lubię oglądać jak jeżdżą inni użytkownicy forum(choć nie ma tego za dużo). Nie mam też nic do ukrycia jeśli chodzi o swoją jazdę - jest jak jest... Nie chcę spamować w innych tematach/działach, gdyż na wszystkich nagraniach będzie moja nieskromna osoba i oczywiście warunki na trasach😄. Tym razem Żanetka dostała kamerę na kask. Proszę o wyrozumiałość dla niej i powstrzymanie komentarzy. Jej progres jest mega w tym sezonie - tak, progres mentalny. Odblokowała strach, jeździ praktycznie po każdej trasie. 

To mój temat i dotyczy mnie. Także po mnie możecie jechać jak po burej suce jeśli są ku temu przesłania. Dziś będzie to pewnie nasz ostatni dzień na nartach w tym sezonie. Te nagrania będą w sumie jego podsumowaniem🤔

Dzięki Adrian 🙂 Najważniejsze jest to że Wam to sprawia przyjemność bo o to w tym chodzi .Pogoda bajeczna a warunki genialne cóż więcej trzeba do szczęścia .Janek ja też jeżdżę z plecakiem 😄 i nie mam z tym problemu

• Thanks 1

5 minut temu, filok napisał:

Dzięki Adrian 🙂 Najważniejsze jest to że Wam to sprawia przyjemność bo o to w tym chodzi .Pogoda bajeczna a warunki genialne cóż więcej trzeba do szczęścia .Janek ja też jeżdżę z plecakiem 😄 i nie mam z tym problemu

Dziś się pogoda zepsuła trochę ale i ludzi mniej 🙂

Pozdro 

8 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

A ja powiem, że i dla Ciebie i dla niej byłoby lepiej gdybyście jeździli razem jedno za drugim i to z wielu powodów ale skoro jest tak "ustalone"... i lepiej byłoby i dla Ciebie i dla Niej.

Pozdro

Z pewnością masz rację. Próbowaliśmy ale słabo to wychodzi bo Żaneta i tak jedzie "swoje" . Ja też wtedy często się odwracałem żeby się dopasować i całkowicie wytrącało mnie to z rytmu. Z Adamem jej najlepiej się jeździło. Oczywiście to moja wina a nie jej. Wszytko do zrobienia 💪 

Żaneta wybiera trasy i mówi kiedy przerywamy lub coś jest "nie tak"

Pozdro 

• Like 1

Faktycznie Żaneta jest nie do zamordowania.. i nawet jak jeździła za Adamem na Chopoku to nie było problemu z kondycją, a po 2 dniach nawet Adam  miał już fizycznie  dość "kręcenia  w kisielu".... a przecież to inna pólka umiejętości.

• Haha 1