AdrianW Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, .Beata. napisał: Widzimy, żeś się przyczepił do krawędzi 😂😉 zdaje się że ulało Ci się wszystkim - podświadomą spiną, odpowiedzialnością, organizacją i urlopowym ADHD, a odruchem wymiotnym była niepoukładana jazda 😐🙂 następne wakacje będą już inne. Beata, spina to moje drugie imię 🙂 Tak, ta jazda najbardziej boli🫣 Jak będą następne to już będzie dobrze 😉 A jak u Was przygotowania do Sappady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, AdrianW napisał: Beata, spina to moje drugie imię 🙂 Tak, ta jazda najbardziej boli🫣 Jak będą następne to już będzie dobrze 😉 A jak u Was przygotowania do Sappady? Sappada to obóz dla jeńców, więc się przygotowuje, żeby przeżyć. Wczoraj przegięłam i mam zakwasa 😉 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 30 minut temu, .Beata. napisał: Sappada to obóz dla jeńców, więc się przygotowuje, żeby przeżyć. Wczoraj przegięłam i mam zakwasa 😉 Masochizm w cenie 😝😂 To tylko siłowe ćwiczenia czy też rozciąganie? W sumie dobry temat by z tego był. Jak się forumowicze przygotowują? Czuję, że mogłyby wyjść ciekawe skrajności 😆 Edytowane 1 godzinę temu przez AdrianW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, .Beata. napisał: Sappada to obóz dla jeńców, więc się przygotowuje, żeby przeżyć. Wczoraj przegięłam i mam zakwasa 😉 😉 😂 306fabd1-725f-4505-baf3-d72acd9f28c4.mov 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, PaVic napisał: 😉 😂 306fabd1-725f-4505-baf3-d72acd9f28c4.mov 5 MB · 1 pobranie Hahaha karwasz barabasz od razu się człowiek rozluźnia...😂😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 46 minut temu Udostępnij Napisano 46 minut temu 30 minut temu, AdrianW napisał: Masochizm w cenie 😝😂 To tylko siłowe ćwiczenia czy też rozciąganie? W sumie dobry temat by z tego był. Jak się forumowicze przygotowują? Czuję, że mogłyby wyjść ciekawe skrajności 😆 Kochanieńki, leci wszystko, tam nie ma zmiłuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 43 minuty temu Udostępnij Napisano 43 minuty temu 29 minut temu, PaVic napisał: 😉 😂 306fabd1-725f-4505-baf3-d72acd9f28c4.mov 5 MB · 1 pobranie Mamy z Elą podobną pamiątkę 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi