moruniek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Panowie, co Wy macie do tego różowego ? Toż to był męski kolor, tak nawet do chrztu się chłopców ubierało. p.s. Dziewczynki na niebiesko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Ale często zdarza mi się widywać wieśniaków na pożyczonym sprzęcie pod stokiem - wiesz o co chodzi. POzdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Ale często zdarza mi się widywać wieśniaków na pożyczonym sprzęcie pod stokiem - wiesz o co chodzi. POzdro Ich to nie boli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć Nie. Mnie się nie zdarza więc nie wiem jak to jest. Pozdro ale jak tamtędy zjeżdżałeś to było z całą pewnością więcej śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 14 minut temu, filok napisał: Mitek czujesz ten zgrzyt pod ślizgami 😄 Narty starczają mu chyba na jeden zjazd, albo nawet niecały.... Edytowane 1 godzinę temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tomkly napisał: Narty starczają chyba na jeden zjazd? Oby 🙂 po takim zjeździe zostaje tylko górna warstwa laminatu z grafiką 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, filok napisał: Oby 🙂 po takim zjeździe zostaje tylko górna warstwa laminatu z grafiką 😄 Swoją drogą to świetna reklama tej marki nart... Udało się im przeżyć. Na pewno nie były to Atomiki. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, tomkly napisał: Swoją drogą to świetna reklama tej marki nart... Udało się im przeżyć. Na pewno nie były to Atomiki. 😉 Candide Ski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, filok napisał: To jesteś szczęśliwym człowiekiem 🙂 Pozdrawiam Cześć Poważnie, choć zdarzało mi się dość często jeździć w słabych warunkach to nigdy nie zniszczyłem sprzętu. Nie hamuję na kamieniach. 😉 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, tomkly napisał: Gdyby nie ten kolor to byłyby w 100% zajebiste. A tak to jedynie dobrze jeżdżą. Testowałem i super mi się jeździło, pod warunkiem, że patrzyłem daleko do przodu, żeby tego paskudztwa nie widzieć. 😄 To tak jak w Mercedesie niby barokowo nieco, a nie ma się do czego przyjebać. pozdro ps. Takie ładne inaczej😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 51 minut temu Udostępnij Napisano 51 minut temu 8 minut temu, Marcos73 napisał: To tak jak w Mercedesie niby barokowo nieco, a nie ma się do czego przyjebać. pozdro ps. Takie ładne inaczej😀 to sezon już zakończony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 30 minut temu Udostępnij Napisano 30 minut temu 29 minut temu, Marcos73 napisał: To tak jak w Mercedesie niby barokowo nieco, a nie ma się do czego przyjebać. pozdro ps. Takie ładne inaczej😀 Jak to leciało? Złote, a skromne... 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi