AdrianW Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, PaVic napisał: Zawsze można tak 🥳 Baterie już mam🤣🤣🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, PaVic napisał: Zawsze można tak 🥳 Aleś mi trafił .. akurat kupiłem dwie wiertarki- mam 4 baterie.... kurde śrubokrętem też można pracować.. 😉 Edytowane 4 godziny temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu On 1/30/2026 at 9:59 AM, arturzx said: Chopok - warun bez szału ale za to jest klimat. Chopok c.d. - pochmurnie na dole, pochmurnie na górze, po środku okienko z widocznością. Na trasach po godzinie warun tragedia, jak ktoś za to płaci 70e to pozostaje współczuć. Dlatego też kolejny dzień poza trasą, w okolicach starego wyciągu na Vyhliadce. Na deser przejazd legendarnym krzesłem na Konský Grun, bo patrząc na wystającą i wypadającą gąbkę to trudno to nazywać kanapą. Normalnie wizytówka TMR 😀 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, arturzx napisał: Chopok c.d. - pochmurnie na dole, pochmurnie na górze, po środku okienko z widocznością. Na trasach po godzinie warun tragedia, jak ktoś za to płaci 70e to pozostaje współczuć. Dlatego też kolejny dzień poza trasą, w okolicach starego wyciągu na Vyhliadce. Na deser przejazd legendarnym krzesłem na Konský Grun, bo patrząc na wystającą i wypadającą gąbkę to trudno to nazywać kanapą. Normalnie wizytówka TMR 😀 Nie jest źle, bywa gorzej. Do tego ludzi mało jak na ferie. Ja się wyjeździłem do upadłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 8 minutes ago, Harnaś said: Nie jest źle, bywa gorzej To jak to nie jest źle to jaki warun uważasz za zły? 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, arturzx napisał: To jak to nie jest źle to jaki warun uważasz za zły? 😀 Więcej lodu i bardziej śliskiego, większe muldy 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Aleś mi trafił .. akurat kupiłem dwie wiertarki- mam 4 baterie.... kurde śrubokrętem też można pracować.. 😉 Krajowy zakup? U nas zawsze 18V lub 54V były, w Stanach 20V. Chyba że coś nie wiem🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 57 minut temu, arturzx napisał: To jak to nie jest źle to jaki warun uważasz za zły? 😀 Ciemna noc lub mgła - reszta o naturalne warunki w których wypada umieć jezdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, AdrianW napisał: Krajowy zakup? U nas zawsze 18V lub 54V były, w Stanach 20V. Chyba że coś nie wiem🙂 Wiesz wszystko.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, AdrianW napisał: Krajowy zakup? U nas zawsze 18V lub 54V były, w Stanach 20V. Chyba że coś nie wiem🙂 Tani dolar, drugą sztukę dają gratis, żyć nie umierać... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 15 minut temu, Lexi napisał: Wiesz wszystko.. Nie wiem. Źle się wyraziłem - kupowałem 18V i 54V. Kiedyś spotykałem oczywiście też na 12V. Pracujemy na DeWalcie. Nie wiem jak z tymi ze stanów ale jak u nas kupuję to po rejestracji jest chyba 3 lata gwarancji nawet jak kupisz na firmę ale baterii chyba to nie obejmuje i jest tylko rok. To tak z pamięci. Pozdrawiam Edytowane 1 godzinę temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, AdrianW napisał: Nie wiem. Źle się wyraziłem - kupowałem 18V i 54V. Kiedyś spotykałem oczywiście też na 12V. Pracujemy na DeWalcie. Nie wiem jak z tymi że stanów ale jak u nas kupuję to po rejestracji jest chyba 3 lata gwarancji nawet jak kupisz na firmę. Pozdrawiam Adrian - bez szydery było..po prostu prawidłowo pomyślałeś - narzędzia i ciuchy kupuję od lat w stanach - po prostu są lepsze (i często tańsze) niż w Europie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 21 minutes ago, Lexi said: reszta o naturalne warunki w których wypada umieć jezdzić Naturalne to akurat są poza trasą i tam akurat jest bajka. To, że mi się nie podobają to nie znaczy, że nie umiem w takim warunku jeździć, po prostu mi się nie chce 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 48 minut temu Udostępnij Napisano 48 minut temu 30 minut temu, arturzx napisał: Naturalne to akurat są poza trasą i tam akurat jest bajka. To, że mi się nie podobają to nie znaczy, że nie umiem w takim warunku jeździć, po prostu mi się nie chce 😀 To już kolejny sezon gdy naturalnego śniegu brakuje. Rok temu miałem już tego dość, teraz jak jest łatwy naturalny śnieg to się dziwnie czuję, że jakoś tak gładko i łatwo się jeździ 😉 W każdym razie traktuję te warunki jako dobre do nauki. Skończyłem po 13 bo już nie miałem więcej siły po jeździe bez przerwy i bez kolejek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 29 minut temu Udostępnij Napisano 29 minut temu 15 minutes ago, Harnaś said: teraz jak jest łatwy naturalny śnieg to się dziwnie czuję, że jakoś tak gładko i łatwo się jeździ Przecież wszystko co jest na trasach to tylko techniczny dlatego też tak się zachowuje, że po godzinie się rozpada i mamy warun typu tona kaszy na lodowym podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terespl Napisano 15 minut temu Udostępnij Napisano 15 minut temu 13 minut temu, arturzx napisał: Przecież wszystko co jest na trasach to tylko techniczny dlatego też tak się zachowuje, że po godzinie się rozpada i mamy warun typu tona kaszy na lodowym podkładzie. Bez naturalnych opadów się to nie poprawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 7 minut temu Udostępnij Napisano 7 minut temu 6 minutes ago, terespl said: Bez naturalnych opadów się to nie poprawi? Raczej nie, od poniedziałku ma coś padać to powinno być coś lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi