AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, PaVic napisał: Zawsze można tak 🥳 Baterie już mam🤣🤣🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, PaVic napisał: Zawsze można tak 🥳 Aleś mi trafił .. akurat kupiłem dwie wiertarki- mam 4 baterie.... kurde śrubokrętem też można pracować.. 😉 Edytowane 1 godzinę temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 45 minut temu Udostępnij Napisano 45 minut temu On 1/30/2026 at 9:59 AM, arturzx said: Chopok - warun bez szału ale za to jest klimat. Chopok c.d. - pochmurnie na dole, pochmurnie na górze, po środku okienko z widocznością. Na trasach po godzinie warun tragedia, jak ktoś za to płaci 70e to pozostaje współczuć. Dlatego też kolejny dzień poza trasą, w okolicach starego wyciągu na Vyhliadce. Na deser przejazd legendarnym krzesłem na Konský Grun, bo patrząc na wystającą i wypadającą gąbkę to trudno to nazywać kanapą. Normalnie wizytówka TMR 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 31 minut temu Udostępnij Napisano 31 minut temu 8 minut temu, arturzx napisał: Chopok c.d. - pochmurnie na dole, pochmurnie na górze, po środku okienko z widocznością. Na trasach po godzinie warun tragedia, jak ktoś za to płaci 70e to pozostaje współczuć. Dlatego też kolejny dzień poza trasą, w okolicach starego wyciągu na Vyhliadce. Na deser przejazd legendarnym krzesłem na Konský Grun, bo patrząc na wystającą i wypadającą gąbkę to trudno to nazywać kanapą. Normalnie wizytówka TMR 😀 Nie jest źle, bywa gorzej. Do tego ludzi mało jak na ferie. Ja się wyjeździłem do upadłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 21 minut temu Udostępnij Napisano 21 minut temu 8 minutes ago, Harnaś said: Nie jest źle, bywa gorzej To jak to nie jest źle to jaki warun uważasz za zły? 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi