AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, PaVic napisał: Zawsze można tak 🥳 Baterie już mam🤣🤣🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, PaVic napisał: Zawsze można tak 🥳 Aleś mi trafił .. akurat kupiłem dwie wiertarki- mam 4 baterie.... kurde śrubokrętem też można pracować.. 😉 Edytowane 1 godzinę temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 3 minuty temu Udostępnij Napisano 3 minuty temu On 1/30/2026 at 9:59 AM, arturzx said: Chopok - warun bez szału ale za to jest klimat. Chopok c.d. - pochmurnie na dole, pochmurnie na górze, po środku okienko z widocznością. Na trasach po godzinie warun tragedia, jak ktoś za to płaci 70e to pozostaje współczuć. Dlatego też kolejny dzień poza trasą, w okolicach starego wyciągu na Vyhliadce. Na deser przejazd legendarnym krzesłem na Konský Grun, bo patrząc na wystającą i wypadającą gąbkę to trudno to nazywać kanapą. Normalnie wizytówka TMR 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi