Marcos73 Napisano 15 Maja Udostępnij Napisano 15 Maja 26 minut temu, Lexi napisał: Pochwal sie.. A imadło i pazur jeszcze - bo gruby non stop zabiera ze sobą. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu W dniu 15.05.2025 o 17:59, kordiankw napisał: To GLS-em będzie z tydzień szło. Dojechało 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu W dniu 15.05.2025 o 19:22, Marcos73 napisał: pazur jeszcze bez pazura niestety nic się nie zrobi - zawsze mnie wkurzało że nikt mi nigdy nie chciał pod choinkę kupić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Cześć Zgadza się, ja wszystko staram się "robić z pazurem". 🙂 Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mitek napisał: Cześć Zgadza się, ja wszystko staram się "robić z pazurem". 🙂 Pozdro Że z Czarkiem?.. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Lexi napisał: Że z Czarkiem?.. 😉 Cześć Hehe... już nie. Jakoś przestałem go lubić, ale kiedyś... Teraz jeżeli chodzi o Pazury to chyba bardziej kręci mnie Radzio... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 48 minut temu, Marcos73 napisał: Dojechało 😉 pozdro A dokupiłeś jakiś dodatkowy dysk, czy tylko ten co w zestawie? Ja kupiłem medium, o coarse czytałem, że bardzo agresywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, kordiankw napisał: A dokupiłeś jakiś dodatkowy dysk, czy tylko ten co w zestawie? Ja kupiłem medium, o coarse czytałem, że bardzo agresywny. Kupiłem ten dodatkowy, jak Ty. Tani nie był. ale jak komplet to komplet. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 42 minuty temu, Lexi napisał: bez pazura niestety nic się nie zrobi - zawsze mnie wkurzało że nikt mi nigdy nie chciał pod choinkę kupić.. Trzeba było mówić - bym Ci kupił - 20 jurków kosztował mię. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, Marcos73 napisał: Trzeba było mówić - bym Ci kupił - 20 jurków kosztował mię. pozdro Pazur za 20 jurków to jak za darmo... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Marcos73 napisał: Trzeba było mówić - bym Ci kupił - 20 jurków kosztował mię. pozdro No tak tylko Ty byś doliczył vat .. prowizje od vatu jeszcze raz marże i marże od prowizji od vatu i. by się okazało że bardziej mi się opłaca nowe kastle na każdy wyjazd kupić... ... pazur mam - sam se kupiłem dwa roki temu i jestem z niego. dumny.. 🙂 Edytowane 9 godzin temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Lexi napisał: No tak tylko Ty byś doliczył vat .. prowizje od vatu jeszcze raz marże i marże od prowizji od vatu i. by się okazało że bardziej mi się opłaca nowe kastle na każdy wyjazd kupić... ... pazur mam - sam se kupiłem dwa roki temu i jestem z niego. dumny.. 🙂 W biznesie nie ma kolegów.... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, Mitek napisał: chyba bardziej kręci mnie Radzio... Ewa wie?.. 😉 Edytowane 9 godzin temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Cześć Nigdy w życiu nie używałem pazura nawet nie wiem jak wygląda prawdziwy pazur. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Lexi napisał: Ewa wie?.. 😉 A czy ja się jej pytam kto ją kręci? 🙂 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, brachol napisał: W biznesie nie ma kolegów.... Miałem dla Ciebie Piotrek fajną torbę na buty narciarskie .. nuffka sztuka... ale w sumie masz racje.. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Teraz, Mitek napisał: Cześć Nigdy w życiu nie używałem pazura nawet nie wiem jak wygląda prawdziwy pazur. Pozdro W sklepie co to Marcos zakupił ostrzałkę wygląda tak: https://varuste.net/pl/p83731/swix-sidewall-cutter 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Cześć Szczerze mówiąc zaskoczyłeś mnie skomplikowanie prawdziwego pazura. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Mitek napisał: Cześć Szczerze mówiąc zaskoczyłeś mnie skomplikowanie prawdziwego pazura. Pozdro To co zaprezentował. Witold to. prymityw.. prawdziwy nowoczesny pazur ma dedykowaną aplikacje kontrolującą kąt pazurzenia pazura (kąt natarcia) .. siłę nacisku itd.. dzieciaki uczcie się - ja wiecznie żył nie będę 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 36 minut temu, Lexi napisał: To co zaprezentował. Witold to. prymityw.. prawdziwy nowoczesny pazur ma dedykowaną aplikacje kontrolującą kąt pazurzenia pazura (kąt natarcia) .. siłę nacisku itd.. dzieciaki uczcie się - ja wiecznie żył nie będę A robi kawę i krawaty wiąże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, kordiankw napisał: A robi kawę i krawaty wiąże? Stary... jak kupie sezonówkę TMR w tym roku to Ci pokaże takie cuda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 53 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Nigdy w życiu nie używałem pazura nawet nie wiem jak wygląda prawdziwy pazur. Pozdro Bo nigdy w życiu nie ostrzyłeś nart😀. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi