KrzysiekK Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu W dniu 7.07.2026 o 21:37, AdrianW napisał: Świetny kanał na YouTube poświęcony S2S. Dużo ewolucji robionych na specjalnych adapterach do butów narciarskich - Skiroad. Szczególnie polecam obejrzeć shorty z kanału. scdclub https://youtube.com/@scdclub?si=TiRzActDkW3uGxsx Moskwa 😉 o ile się nie mylę. Na fb kiedyś kliknąłem i co chwila mi coś nowego wpada. Sa nieźli. Mają też taką dość ciekawą, zatomizowaną metodykę, tzn dzielą gówno na atomy 😉 . Warto zalookać. Thx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Czy Moskwa nie wiem ale raczej ruski 😉 Dużo ćwiczeń pokazują i to wzbudziło moje zainteresowanie. Bo jazda S2S wydaje się dość monotonna a tu jednak można jak widać sporo urozmaicić. A Ty Krzychu jak, praktykujesz cały czas?🙂 Edytowane 5 godzin temu przez AdrianW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 55 minut temu Autor Udostępnij Napisano 55 minut temu 5 godzin temu, AdrianW napisał: Czy Moskwa nie wiem ale raczej ruski 😉 Dużo ćwiczeń pokazują i to wzbudziło moje zainteresowanie. Bo jazda S2S wydaje się dość monotonna a tu jednak można jak widać sporo urozmaicić. A Ty Krzychu jak, praktykujesz cały czas?🙂 Poszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi