zając Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Super, gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, herbi napisał: Podkarpacka Liga Alpejska) świetnie a prowadzą też coś w rodzaju klasyfikacji generalnej ? jest tylko GS czy SL też ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, herbi napisał: Coś tam ostatnio pojeździłem w zawodach „o złote kalesony” 😉 Zawody najniższej rangi ale od czegoś trzeba zacząć. 2x 5-te miejsce na zawodach w Ustrzykach Dolnych, a na zakończenie sezonu wygrana na własnym podwórku. 🏆 Oczywiście, zdaję sobie sprawę (co pokazała Podkarpacka Liga Alpejska), że od gości co naprawdę się ścigają dzielą mnie lata świetlne, ale gdzieś doświadczenie trzeba zdobyć. Muszę mocno pracować… Na własnym podwórku to pewno kuzyni pilnowali wyniku;-) a serio to szczere gratulacje. Sam nigdy nie wystartowałem choć byłem takim przedskoczkiem w san candido tyle, że nie za bardzo podskakiwałem bo w połowie okazało się, że dojechać znaczy wygrać... no to tyle odemnie. Jeszcze raz brawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 21 minut temu, Jan napisał: świetnie a prowadzą też coś w rodzaju klasyfikacji generalnej ? jest tylko GS czy SL też ? Tak, jest klasyfikacja generalna. Szczerze, to nie mam jeszcze pojęcia czy jest SL, ale w przyszłym roku się dowiem, bo Giganty będę chciał objechać. Na SL za cienki jeszcze jestem, tak czy inaczej. 20 minut temu, star napisał: Na własnym podwórku to pewno kuzyni pilnowali wyniku;-) a serio to szczere gratulacje. Sam nigdy nie wystartowałem choć byłem takim przedskoczkiem w san candido tyle, że nie za bardzo podskakiwałem bo w połowie okazało się, że dojechać znaczy wygrać... no to tyle odemnie. Jeszcze raz brawa! Dzięki. ☺️ Pamiętam, jeszcze ubiegłej zimy jak widziałem z wyciągów zawody, to nie myślałem, że kiedykolwiek będę próbował swoich sił na bramkach, aczkolwiek bardzo tego chciałem. Jednak te 20-40dni na nartach w sezonie, szkolenia, oraz skupianie sie na poprawianiu techniki zamiast bezmyślnie walić na dół, powoli przynoszą efekty. Edytowane 2 godziny temu przez herbi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Gratuluję ! Idziesz jak lawina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi