Jan Napisano wczoraj o 12:25 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:25 a gdzie to takie bloki pobudowali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano wczoraj o 12:38 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:38 11 minut temu, Jan napisał: a gdzie to takie bloki pobudowali ? Marsalforn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano wczoraj o 13:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:58 Godzinę temu, kordiankw napisał: Marsalforn. Fajnie, woda mocno słona? Ja muszę niestety dotrwać w pracy do grudniowego wyjazdu na narty - będzie trudno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano wczoraj o 15:01 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:01 2 godziny temu, kordiankw napisał: Marsalforn. Byliśmy na Malcie w Lutym. Spodobało nam się i mamy już kupione bilety na Wielkanoc. Tym razem jedziemy z rodzicami i siostrą. Miłego urlopu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano wczoraj o 16:21 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:21 2 godziny temu, zając napisał: Fajnie, woda mocno słona? Ja muszę niestety dotrwać w pracy do grudniowego wyjazdu na narty - będzie trudno. Taka, że nie trzeba nic robić aby unosić się na powierzchni 😀. Przejrzystość rewelacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano wczoraj o 16:21 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:21 Godzinę temu, bubol.T napisał: Byliśmy na Malcie w Lutym. Spodobało nam się i mamy już kupione bilety na Wielkanoc. Tym razem jedziemy z rodzicami i siostrą. Miłego urlopu Malta ale Gozo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 2 godziny temu, kordiankw napisał: Malta ale Gozo. Tak wiem, tam nie dotarliśmy, jest powód żeby wrócić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 48 minut temu Udostępnij Napisano 48 minut temu 21 godzin temu, bubol.T napisał: Tak wiem, tam nie dotarliśmy, jest powód żeby wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi