grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, AdrianW napisał: Piękna pogoda😎 Czemu taka słaba jakość nagrania? Jakiś ziomeczek po 2:05 po prawej ładnie sobie pomykał🙂 Pozdro wysłałem film na e-mail, żeby było szybciej z wrzuceniem na YT na kompie stacjonarnym. widocznie e-mail kompresuje i redukuje jakosć nagrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, AdrianW napisał: Piękna pogoda😎 Czemu taka słaba jakość nagrania? Jakiś ziomeczek po 2:05 po prawej ładnie sobie pomykał🙂 Pozdro jak nie ma pustego stoku, to jadę wolniej. taka szybka jazda jak tego gościa w 2:05 to nie moja bajka, zbyt ryzykownie. pnie drzew szybko mijają, a w razie sytuacji podbramkowej, gość nie ma gdzie uciekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, grimson napisał: jak nie ma pustego stoku, to jadę wolniej. taka szybka jazda jak tego gościa w 2:05 to nie moja bajka, zbyt ryzykownie. pnie drzew szybko mijają, a w razie sytuacji podbramkowej, gość nie ma gdzie uciekać. Spoko, rozumiem. Wyglądało, jakby wiedział co robi. Ale ja tam się nie znam... Czym nagrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, AdrianW napisał: Spoko, rozumiem. Wyglądało, jakby wiedział co robi. Ale ja tam się nie znam... Czym nagrywasz? Kręciłem z ręki, IPhone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi