Tata Asi Napisano 30 Marca 2023 Udostępnij Napisano 30 Marca 2023 (edytowane) W dniu 21.03.2023 o 10:07, Tata Asi napisał: Ja to chyba jakiś porypany jestem. To był pierwszy dzień na nartach w tym roku. Poniżej drugi. Na Pradziadzie chmura była taka, że z trudem dostrzegało się osobę jadącą na orczyku - a to przecież zaledwie kilka metrów. Przynajmniej dowiedziałem się, że nie warto tam jeździć. Na razie w okolicach Opola nie znalazłem sensownej alternatywy dla Czarnej Góry. Ewentualnie Koprivna. Edytowane 30 Marca 2023 przez Tata Asi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Marca 2023 Udostępnij Napisano 30 Marca 2023 12 minut temu, Tata Asi napisał: Ja to chyba jakiś porypany jestem. To był pierwszy dzień na nartach w tym roku. Poniżej drugi. Na Pradziadzie chmura była taka, że z trudem dostrzegało się osobę jadącą na orczyku - a to przecież zaledwie kilka metrów. Przynajmniej dowiedziałem się, że nie warto tam jeździć. Na razie w okolicach Opola nie znalazłem sensownej alternatywy dla Czarnej Góry. Ewentualnie Koprivna. A w Kouty nad Desnou i Dolni Morawa byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tata Asi Napisano 30 Marca 2023 Udostępnij Napisano 30 Marca 2023 Godzinę temu, kordiankw napisał: Kouty i Dolni Morawa byłeś? Jeszcze nie. W tym roku się nie udało i nie uda (bo nie ma już śniegu) - za późno mogłem rozpocząć sezon. Spróbuję w kolejnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 31 Marca 2023 Udostępnij Napisano 31 Marca 2023 Najbliżej Opola z większych ośrodków będziesz miał do Ramzowej. Warto też zahaczyć o Cervenohorskie Sedlo, to po drodze do Koutow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Marca 2023 Udostępnij Napisano 31 Marca 2023 Dziś CG zakończyła sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 31 Marca 2023 Udostępnij Napisano 31 Marca 2023 1 godzinę temu, grimson napisał: Dziś CG zakończyła sezon. Czyli kamery nie kłamały... pozostają skitury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Marca 2023 Udostępnij Napisano 31 Marca 2023 2 godziny temu, brachol napisał: Czyli kamery nie kłamały... pozostają skitury. Kamery nie kłamały. Już wczoraj na Efce były kamienie i mocne przetarcia. Zamkneli wg mnie ze względów bezpieczeństwa. Ciekawe jest to, ze od niedzieli idzie mocne ochłodzenie i opady białego. Nie zmienia to faktu, ze w Sudetach już nie na gdzie pojeździć, Został Zieleniec z dwoma wyciągami i warunem jak w CG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tata Asi Napisano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2023 12 godzin temu, grimson napisał: Nie zmienia to faktu, ze w Sudetach już nie na gdzie pojeździć, Został Zieleniec z dwoma wyciągami i warunem jak w CG. No i Pradziad, Pec, Cerna Hora. https://www.holidayinfo.cz/cs/snowinfo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2023 22 minuty temu, Tata Asi napisał: No i Pradziad, Pec, Cerna Hora. https://www.holidayinfo.cz/cs/snowinfo Patrzę na nasza stronę. Dziś kończy Zieleniec z jednym wyciągiem, Swieradow już zakończył sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2023 Można puścić się z nartami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 CG ma 16 otwartych stanowisk pracy, 1 we Wro, reszta na miejscu: stok + apartamenty. W tym wydaje się kluczowe dla ON i rowerzystów Kierownik Kolei i Obsługa Kolei: Czarna Góra Resort | Całoroczny ośrodek górski w Strefie Czystego Powietrza (czarnagora.pl) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 7 godzin temu, grimson napisał: CG ma 16 otwartych stanowisk pracy, 1 we Wro, reszta na miejscu: stok + apartamenty. W tym wydaje się kluczowe dla ON i rowerzystów Kierownik Kolei i Obsługa Kolei: Czarna Góra Resort | Całoroczny ośrodek górski w Strefie Czystego Powietrza (czarnagora.pl) A już miałem nadzieję, że śnieżą 🙂 pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 Godzinę temu, Marcos73 napisał: A już miałem nadzieję, że śnieżą 🙂 pozdrawiam. Trzeba poczekać 3-4 miesiące i będzie leciało białe z armat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 Via SO: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 Września 2023 Udostępnij Napisano 1 Września 2023 W dniu 29.08.2023 o 21:40, grimson napisał: Via SO: Cze Podobno ceny bez zmian. W tym roku Włochy chyba Ci nie wypalą, może te pod Warszawą😉. pozdrawiam ps. Żarcik taki, widzimy się w marcu😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Września 2023 Udostępnij Napisano 1 Września 2023 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Cze Podobno ceny bez zmian. W tym roku Włochy chyba Ci nie wypalą, może te pod Warszawą😉. pozdrawiam ps. Żarcik taki, widzimy się w marcu😀 Wszystko piękne ładnie, tylko w tym roku wyłączyli możliwość zakupu karnetu 4-godzinowego i 1- dniowego. Do tej pory takie karnety były osiągalne… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Września 2023 Udostępnij Napisano 2 Września 2023 Aktualizacja: będą w promce wrześniowej także i 2,4,7 godzinne karnety. Na razie nie podali ich ceny: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 CG odpaliła możliwość zakupu w cenie promo karnetu 7 godz. Czekam na uruchomienie sprzedaży karnetów 4 godzinnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Września 2023 Udostępnij Napisano 24 Września 2023 Pojawiły się w przedsprzedaży karnety 2 i 4 godz. Po dwa karnety dla dorosłych i dla córki córki na 4 godz zamówione. Rok temu kupowałem taki sam zestaw, w tym roku inflacja łaskawa bo zapłaciłem z przesyłką do domu o 1 zł mniej jak w 2022r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Września 2023 Udostępnij Napisano 27 Września 2023 Są już karnety: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miaski21 Napisano 27 Września 2023 Udostępnij Napisano 27 Września 2023 Grimson, jakiej aplikacji pogodowej używasz? chodzi o tego norwega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 27 Września 2023 Udostępnij Napisano 27 Września 2023 Godzinę temu, grimson napisał: Są już karnety: Mogłeś sobie zafundować osobiste karty i potem tylko doładowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Września 2023 Udostępnij Napisano 27 Września 2023 43 minuty temu, Miaski21 napisał: Grimson, jakiej aplikacji pogodowej używasz? chodzi o tego norwega https://www.yr.no/en Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Września 2023 Udostępnij Napisano 27 Września 2023 38 minut temu, brachol napisał: Mogłeś sobie zafundować osobiste karty i potem tylko doładowywać. Nie wiem czy jest taka możliwość. Karty zawsze można doładować po jeździe, wiec nie musza być osobiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 28 Września 2023 Udostępnij Napisano 28 Września 2023 9 godzin temu, grimson napisał: Nie wiem czy jest taka możliwość. Karty zawsze można doładować po jeździe, wiec nie musza być osobiste. Jak jeszcze jeździłem do CG częściej to w jednym roku kupując karnet 6 dowolnych dni dodatkowo kupiłem kartę osobistą i jeszcze można było mieć dowolne zdjęcie nadrukowane. I wtedy podczas składania zamówienia podajesz numer tej karty. Być może teraz tej opcji już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi