lubeckim Posted February 13 Share Posted February 13 Na FISie stoi dzisiaj gigant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubeckim Posted February 19 Share Posted February 19 Na Skrzycznem ładna, zimowa pogoda. Ale o matko, jaki tam tłum 😳 https://video.pogoda.cc/s/skrzyczne4k 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terespl Posted February 19 Share Posted February 19 Jak myślicie, czy jazda do Szczyrku w najbliższą sobotę ma sens? Tak sobie kalkuluję, że to może być zmiana turnusu i będzie trochę luźniej na trasach (jeden turnus wyjeżdża, a kolejny dojeżdża). Ale to mogą być nietrafione kalkulacje 🙄 Od niedzieli zapowiada się spore pogorszenie warunków narciarskich. Jak z Waszego doświadczenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted February 19 Share Posted February 19 3 godziny temu, terespl napisał: Jak myślicie, czy jazda do Szczyrku w najbliższą sobotę ma sens? Tak sobie kalkuluję, że to może być zmiana turnusu i będzie trochę luźniej na trasach (jeden turnus wyjeżdża, a kolejny dojeżdża). Ale to mogą być nietrafione kalkulacje 🙄 Od niedzieli zapowiada się spore pogorszenie warunków narciarskich. Jak z Waszego doświadczenia? Generalnie słaby pomysł, ale czasem nie ma innej opcji. Ja byłam rok temu w weekend ferii śląskich i mam 2 rady: - przyjedź najdalej ok. 7:30, potem będą korki - wyjedź najdalej o 14:00, potem będzie sens się ruszać od ok. 19:00. Do 10:00 będzie ok, potem wszyscy już się obudzą i zjedzą śniadanie więc się zrobi tłoczno. Trzeba taką wyprawę przekalkulować pod kątem własnych preferencji i nastawić się na kolejki, ale generalnie da się pojeździć. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PTT Posted February 19 Share Posted February 19 3 godziny temu, zając napisał: Generalnie słaby pomysł, ale czasem nie ma innej opcji. Ja byłam rok temu w weekend ferii śląskich i mam 2 rady: - przyjedź najdalej ok. 7:30, potem będą korki - wyjedź najdalej o 14:00, potem będzie sens się ruszać od ok. 19:00. Do 10:00 będzie ok, potem wszyscy już się obudzą i zjedzą śniadanie więc się zrobi tłoczno. Trzeba taką wyprawę przekalkulować pod kątem własnych preferencji i nastawić się na kolejki, ale generalnie da się pojeździć. Takie info było dzisiaj a, że mocno dało śniegiem to warunki na drogach dojazdowych są słabe (ale to może się zmienić) do jutra. Cytat Bielskie Drogi " 19.02.2026 godzina 8:10 Dojazd do Szczyrku koło godziny stania, więc życzymy wszystkim miłego szusowania 2 2 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted February 19 Share Posted February 19 10 minut temu, PTT napisał: Takie info było dzisiaj a, że mocno dało śniegiem to warunki na drogach dojazdowych są słabe (ale to może się zmienić) do jutra. Cytat Bielskie Drogi " 19.02.2026 godzina 8:10 Dojazd do Szczyrku koło godziny stania, więc życzymy wszystkim miłego szusowania Jeszcze jaką wesołą rymowanka przy okazji. pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terespl Posted February 20 Share Posted February 20 16 godzin temu, zając napisał: Generalnie słaby pomysł, ale czasem nie ma innej opcji. Ja byłam rok temu w weekend ferii śląskich i mam 2 rady: Dzięki, słuszne uwagi. Z rana powinien być luz. 13 godzin temu, PTT napisał: Takie info było dzisiaj a, że mocno dało śniegiem to warunki na drogach dojazdowych są słabe (ale to może się zmienić) do jutra. Cytat Bielskie Drogi " Wczoraj wieczorem jazda już bez żadnych problemów, wszystko odśnieżone. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted February 24 Share Posted February 24 moż ktoś powiedzieć gdzie to dokładnie jest ? https://lookcam.com/szczyrk-czyrna-wyciagi-skrzat-krasnal-stacja-dolna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted February 24 Share Posted February 24 Godzinę temu, Jan napisał: moż ktoś powiedzieć gdzie to dokładnie jest ? https://lookcam.com/szczyrk-czyrna-wyciagi-skrzat-krasnal-stacja-dolna Przecież jest w opisie, Szczyrk Czyrna. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted March 11 Share Posted March 11 Wiosennie dzień dobry, 4 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubeckim Posted March 11 Share Posted March 11 Byłem na Skrzycznem w weekend na lataniu. Niby kilka dni, ale wyglądało to wtedy duuużo lepiej. Teraz to już masakra. Kilka dni i będzie po wszystkim. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted March 11 Share Posted March 11 (edited) 1 godzinę temu, lubeckim napisał: Byłem na Skrzycznem w weekend na lataniu. Niby kilka dni, ale wyglądało to wtedy duuużo lepiej. Teraz to już masakra. Kilka dni i będzie po wszystkim. Na górze trasy trzymają się jeszcze znośnie, jazda w takiej mokrej kaszy, co ma też swoje walory edukacyjne. Widziałem nawet dziś śmiałków, którzy zjeżdżali do samej mety. Edited March 11 by kordiankw 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted March 26 Share Posted March 26 Taka sytuacja teraz w COS i taki komunikat: 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 26 Share Posted March 26 24 minuty temu, kordiankw napisał: Taka sytuacja teraz w COS i taki komunikat: i to ja szanuję, Wielkanoc na nartach. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rulez Posted April 3 Share Posted April 3 Właśnie się zastanawiam nad Poniedziałkiem aby wyskoczyć z dzieciakami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted May 19 Share Posted May 19 Dzień Dobry, 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts