lubeckim Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego Na FISie stoi dzisiaj gigant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Na Skrzycznem ładna, zimowa pogoda. Ale o matko, jaki tam tłum 😳 https://video.pogoda.cc/s/skrzyczne4k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terespl Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Jak myślicie, czy jazda do Szczyrku w najbliższą sobotę ma sens? Tak sobie kalkuluję, że to może być zmiana turnusu i będzie trochę luźniej na trasach (jeden turnus wyjeżdża, a kolejny dojeżdża). Ale to mogą być nietrafione kalkulacje 🙄 Od niedzieli zapowiada się spore pogorszenie warunków narciarskich. Jak z Waszego doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, terespl napisał: Jak myślicie, czy jazda do Szczyrku w najbliższą sobotę ma sens? Tak sobie kalkuluję, że to może być zmiana turnusu i będzie trochę luźniej na trasach (jeden turnus wyjeżdża, a kolejny dojeżdża). Ale to mogą być nietrafione kalkulacje 🙄 Od niedzieli zapowiada się spore pogorszenie warunków narciarskich. Jak z Waszego doświadczenia? Generalnie słaby pomysł, ale czasem nie ma innej opcji. Ja byłam rok temu w weekend ferii śląskich i mam 2 rady: - przyjedź najdalej ok. 7:30, potem będą korki - wyjedź najdalej o 14:00, potem będzie sens się ruszać od ok. 19:00. Do 10:00 będzie ok, potem wszyscy już się obudzą i zjedzą śniadanie więc się zrobi tłoczno. Trzeba taką wyprawę przekalkulować pod kątem własnych preferencji i nastawić się na kolejki, ale generalnie da się pojeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTT Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, zając napisał: Generalnie słaby pomysł, ale czasem nie ma innej opcji. Ja byłam rok temu w weekend ferii śląskich i mam 2 rady: - przyjedź najdalej ok. 7:30, potem będą korki - wyjedź najdalej o 14:00, potem będzie sens się ruszać od ok. 19:00. Do 10:00 będzie ok, potem wszyscy już się obudzą i zjedzą śniadanie więc się zrobi tłoczno. Trzeba taką wyprawę przekalkulować pod kątem własnych preferencji i nastawić się na kolejki, ale generalnie da się pojeździć. Takie info było dzisiaj a, że mocno dało śniegiem to warunki na drogach dojazdowych są słabe (ale to może się zmienić) do jutra. Cytat Bielskie Drogi " 19.02.2026 godzina 8:10 Dojazd do Szczyrku koło godziny stania, więc życzymy wszystkim miłego szusowania 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, PTT napisał: Takie info było dzisiaj a, że mocno dało śniegiem to warunki na drogach dojazdowych są słabe (ale to może się zmienić) do jutra. Cytat Bielskie Drogi " 19.02.2026 godzina 8:10 Dojazd do Szczyrku koło godziny stania, więc życzymy wszystkim miłego szusowania Jeszcze jaką wesołą rymowanka przy okazji. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi