Spiochu Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, tomkly napisał: O co chodzi z tym donosicielstwem? Czyżby moja aluzja do kanału Konfitura nie była bezpodstawna? 😬 Konfitura to stan umysłu. Połowa przypadków nikomu nie przeszkadza a on donosi. Kto wie czy to nie ta sama osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Teraz, tomkly napisał: Wiesz jak jest, w kapeluszu nikt normalny nie chodzi przecież. ps. Stirlitz szedł ulicami Berlina, coś jednak zdradzało w nim szpiega: może czapka-uszanka, może walonki, a może ciągnący się za nim spadochron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Moim zdaniem to AMG słabo się sprawdza w mieśćie. Nie wyprzedzisz na progu zwalniającym, jadąc szybko chodnikiem możesz coś urwać, a pasem zieleni to pewnie się zakopiesz 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) 22 minuty temu, MarioJ napisał: takich w typie AMG/BMW mających własne zasady ruchu drogowego. Typy w AMG czy BMW rzeczywiście mają swoje zasady. Nie donoszą na siebie nawzajem psiarni. Edytowane 13 godzin temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Spiochu napisał: Moim zdaniem to AMG słabo się sprawdza w mieśćie. Nie wyprzedzisz na progu zwalniającym, jadąc szybko chodnikiem możesz coś urwać, a pasem zieleni to pewnie się zakopiesz 😉 W ogóle się nie nadaje, każdy krawężnik stanowi wyzwanie. Przednie zderzaki non-stop poobijane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Teraz, tomkly napisał: W ogóle się nie nadaje, każdy krawężnik stanowi wyzwanie. Przednie zderzaki non-stop poobijane. Polecam szkodę. Tylko silnik słaby ( 1.8TSI) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) 1 minutę temu, Spiochu napisał: Polecam szkodę. Tylko silnik słaby ( 1.8TSI) Miałem Superba 2.0 TDI, bardzo dobre auto, przejechałem nim 500 tys. km i sprzedałem w dobrym stanie. Edytowane 13 godzin temu przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Teraz, tomkly napisał: Miałem Superba 2.0 TDI, bardzo dobre auto, przejechałem nim 500 tys. km i sprzedałem w dobrym stanie. Do emerytury chyba tyle nie przejadę. Ale TSI to wątpie czy do 200 000 dociągnie bez remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, tomkly napisał: Miałem Superba 2.0 TDI, bardzo dobre auto, przejechałem nim 500 tys. km i sprzedałem w dobrym stanie. Masz taki? https://www.autoscout24.pl/oferta/mercedes-benz-c-30-amg-300-d-245ch-amg-line-9g-tronic-diesel-czarny-3f17d26f-368b-42df-923b-939598def5e6?source_otp=t30&ap_tier=t30&source=listpage_search-results&boosting_product=mia&relevance_adjustment=boost&applied_boost_level=t30&boost_level=t30 Aż kusi żeby kupić i poupalać w leśnicy. 😉 Edytowane 13 godzin temu przez Spiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Spiochu napisał: Masz taki? https://www.autoscout24.pl/oferta/mercedes-benz-c-30-amg-300-d-245ch-amg-line-9g-tronic-diesel-czarny-3f17d26f-368b-42df-923b-939598def5e6?source_otp=t30&ap_tier=t30&source=listpage_search-results&boosting_product=mia&relevance_adjustment=boost&applied_boost_level=t30&boost_level=t30 Aż kusi żeby kupić i poupalać w leśnicy. 😉 Nie, taki jak poniżej tylko czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 8 minut temu, tomkly napisał: Miałem Superba 2.0 TDI, bardzo dobre auto, przejechałem nim 500 tys. km i sprzedałem w dobrym stanie. Też mam taki cel w swoim passacie - na razie 444 tak z grubsza. Więc półtora roku i jak dobrze pójdzie będzie pińćset. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) 1 minutę temu, star napisał: Też mam taki cel w swoim passacie - na razie 444 tak z grubsza. Więc półtora roku i jak dobrze pójdzie będzie pińćset. Przed Skodą miałem Passata 2.0 TDI CR. Przez 2 lata zrobiłem 200 tys. km i sprzedałem. Nic się w tym czasie w nim nie zepsuło, nawet najmniejsza żaróweczka. Natomiast fotele były jak dla mnie niewygodne, choć to była wersja Comfortline. Edytowane 13 godzin temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) 10 minut temu, tomkly napisał: Przed Skodą miałem Passata 2.0 TDI CR. Przez 2 lata zrobiłem 200 tys. km i sprzedałem. Nic się w tym czasie w nim nie zepsuło, nawet najmniejsza żaróweczka. Natomiast fotele były jak dla mnie niewygodne, choć to była wersja Comfortline. Fakt. U mnie się jakoś ubiły, choć nigdy nie były mega wygodne, ale trzymanie w miarę ok. Znaczy kierowcy się tak ubił, pasażera spoko. Też chyba mam Comfortline, 170KM, 350NM, w sumie zadowolony jestem. PS. Choć silnik drugi a właściciel trzeci. Panewki się obróciły. Edytowane 13 godzin temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Chyba czytają nasze forum 😂 Duże zmiany na warszawskim odcinku S8. Cztery pasy zamiast trzech, zniknie buspas - Miejski Reporter - wydarzenia Warszawa Duże zmiany na warszawskim odcinku S8. Cztery pasy zamiast trzech, zniknie buspas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, kordiankw napisał: Chyba czytają nasze forum 😂 Duże zmiany na warszawskim odcinku S8. Cztery pasy zamiast trzech, zniknie buspas - Miejski Reporter - wydarzenia Warszawa Duże zmiany na warszawskim odcinku S8. Cztery pasy zamiast trzech, zniknie buspas. Konotopa powiadasz i buspas;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, star napisał: Konotopa powiadasz i buspas;-) Konotopa to węzeł, a plany o których mowa w artykule to buspass na S8 pomiędzy węzłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 37 minut temu, kordiankw napisał: Konotopa to węzeł, a plany o których mowa w artykule to buspass na S8 pomiędzy węzłami. Kilka razy zdarzyło mi się tamtędy jeździć. Wszak to wjazd do Wa-wy od strony Skierniewic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, star napisał: Konotopa powiadasz i buspas;-) To jest kolejny przykład debilizmu organizatorów ruchu. Jak komuś może przyjść do zakutego łba zajęcia na to pasa na drodze ekspresowej. Tylko w chorej głowie może się taki pomysł narodzić. Podziękowania dla radnego: https://www.portalsamorzadowy.pl/osoba/sebastian-gut,299231.html Edytowane 5 godzin temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 31.12.2024 o 09:38, star napisał: Ano… szczęśliwego nowego oby lepszego roku… a tak to niewinnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 38 minut temu Udostępnij Napisano 38 minut temu 13 godzin temu, tomkly napisał: Imperatyw ewolucyjny jako kluczowy element darwinizmu jest w dzisiejszych czasach mało atrakcyjny z czysto społecznego punktu widzenia. Niestety do tych wniosków; o filozoficznym podłożu; doszedłem w wieku 50 lat. Cześć Ciekawe bo ja w podobnym wieku ugruntowałem pogląd, że ma zasadnicze znaczenie z subiektywnego punktu widzenia. społecznikiem nie jestem niestety co nie znaczy, że nie robi wielu rzeczy bezinteresownie dla innych. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi