Skocz do zawartości

Chyba Siódmy Zlot Twardzielek I Twardzieli

.Beata.

Czas na zlot   

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy?

• 1-3.01 Sylwek
    • 8-10.01
    • 15-17.01 (początek ferii dolnośląskie, łódzkie, opolskie, podkarpackie, podlaskie, śląskie)
      0
    • 22-24.01
      0
    • 29-31.01 ( lubelskie, mazowieckie, pomorskie, świętokrzyskie)
      0
    • 5-7.02
      0
    • 12-14.02 (kujawsko-pomorskie, lubuskie, małopolskie, warmińsko-mazurskie, pyry, zachodniopomorskie)
    • 19-21.02
      0
    • 26-28.02 (koniec ferii)
      0
    • 5-7.03
      0

Rekomendowane odpowiedzi

36 minut temu, zając napisał:

Ale Adriano czy mamy wpaść do Livignio czy Zwardonia? Ten drugi znakomity ośrodek  bardziej osiągalny tak z marszu 😁

Ja już w zeszłym roku chciałam wpaść ale okoliczności rodzinne ułożyły się niekorzystnie.  Mam nadzieję że tym razem będzie inaczej i zajrzymy.

Hehe😆 oczywiście że Peace Love and Zwardoński😁 

Super! Oddasz głosik? Tak żeby statystyki poprawić 😆

• Like 1
  • Haha 1

Poczekaj, dopiero jestem na przyuczeniu, a Ty od razu na głęboką wodę chcesz mnie wrzucić...😵💫🤣 

A do kiedy trzeba się określić z kwaterami tak najpóźniej? 

Jano odpada. Andrzejek senior milczy, więc nie dręcze. Reszta też cisza ale dam im czas zanim zacznę dzwonić 😆

@SzymQ a Ty kurna co się nie odzywasz?? 😄

@kordiankw ze Szczyrku chyba masz rzut kaskiem?😁

@.Beata. Tak teraz przemyślałem temat i szczerze to trochę chujowa fucha bo jest jeszcze sporo nicków do wywołania ale może ktoś będzie miał mi za złe, że się rządzę czy coś... bo zawsze można kogoś pominąć albo wywołać kogoś, kto może nie pasować innym. Więc najbezpieczniej będzie jak przystopuję... Chyba hasło "kto jeszcze chętny?" będzie najrozsądniejsze. 

Pozdro