PaVic Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) 49 minut temu, AdrianW napisał: Nie wiem czy dobrze usłyszałem ale Zidane będzie ponoć trenerem Francji. Ciekawe jak się sprawdzi. Z Realem zdobył trzy razy z rzędu LM. Jednak piłka ligowa to nie to samo co reprezentacyjna . Hansi Flick z repr Niemiec sobie nie poradził a z Bayernem i obecnie Barceloną idzie mu świetnie. @Victor co myślisz? Cześć To było wiadome jeszcze przed turniejem . Co o tym myślę hmm to najlepsze co może reprezentacje Francji spotkać po decyzji Didiera że to ostatni turniej bo to koleś któremu nikt nie podskoczy- żadna gwiazdeczka ...ale fakt doświadczenia dużego nie ma a prowdzic Real naszpikowany gwiazdami no trzeba mieć autorytet on tam miał i wygrali co można było wygrać . Zobaczymy jaka przyszłość . Ale mówi się a ile w tym prawdy na dziś to że angoli przejmie Pep także tez ciekawie trenersko po tylu latach spędzonych w MC ligę zna znakomicie a gdyby się to potwierdziło to też słuszna decyzja zatrudnienia takiego trenera . Dodatkowo doscwiadczenie ma olbrzymie - prowadzić takie kluby jak Barca Bayern MC kolesia nikomu nie trzeba przedstawiać więc może faktycznie czas na jakąś reprezentację . Zobaczymy . Pozdro …póki co Anglia B dobrze się bawi 🤷♂️ Edytowane 20 godzin temu przez PaVic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Teraz, AdrianW napisał: Mitek oglądasz? Ależ mecz🙂 Akcja za akcją. Ciekawe czy Francuzi coś wbiją. CZeść Hehe. Oglądam piłkę, siatkę i powtórkę dzisiejszego etapu TdF (to mnie najbardziej interesuje) więc nie wszystko z piłki koduję. Ale fajnie jest. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Też mam takie wrażenie. Mbappe nawet się uśmiechał jak Anglicy wbili na 2:0. Francja też ma swoje momenty tylko brak skuteczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) 8 minut temu, PaVic napisał: Cześć To było wiadome jeszcze przed turniejem . Co o tym myślę hmm to najlepsze co może reprezentacje Francji spotkać po decyzji Didierowi że to ostatni turniej bo to koleś któremu nikt nie podskoczy- żadna gwiazdeczka ...ale fakt doświadczenia dużego nie ma a prowdzic Real naszpikowany gwiazdami no trzeba mieć autorytet on tam miał i wygrali co można było wygrać . Zobaczymy jaka przyszłość . Ale mówi się a ile w tym prawdy na dziś to że angoli przejmie Pep także tez ciekawie trenersko po tylu latach spędzonych w MC ligę zna znakomicie a gdyby się to potwierdziło to też słuszna decyzja zatrudnienia takiego trenera . Dodatkowo doscwiadczenie ma olbrzymie - prowadzić takie kluby jak Barca Bayern MC kolesia nikomu nie trzeba przedstawiać więc może faktycznie czas na jakąś reprezentację . Zobaczymy . Pozdro …póki co Anglia B dobrze się bawi 🤷♂️ Cześć Kontrakt Niemca ma zostać wypełniony. A Pogacar, jadąc po poziomicy trzyma 60km/h... Pozdro Edytowane 20 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu O proszę, tego o Guardioli w Anglii nie słyszałem. Obydwaj wybitni ale jednak reprezentacja to reprezentacja. Autorytet zdecydowanie ogromny . Wiesz, Zidane jak mu któryś pysknie to zaraz z banki pociągnie 😆 Ale jajca, czy był jakiś mecz na tym mundialu gdzie w pierwszej połowie było już 3:0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 4:0 do przerwy, znamy brązowego medalistę. żabojady rozbite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, AdrianW napisał: O proszę, tego o Guardioli w Anglii nie słyszałem. Obydwaj wybitni ale jednak reprezentacja to reprezentacja. Autorytet zdecydowanie ogromny . Wiesz, Zidane jak mu któryś pysknie to zaraz z banki pociągnie 😆 Ale jajca, czy był jakiś mecz na tym mundialu gdzie w pierwszej połowie było już 3:0? Poprawka, 4:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, kordiankw napisał: Poprawka, 4:0 Celowo napisałem 3:0🙂 Bo 4 to na pewno nie było , nawet nie wiem czy 2:0 było w jakimś meczu w pierwszej połowie. Sporo było meczów gdzie wynik rozstrzygał się w końcówce meczu, doliczonym czasie, dogrywce czy w karnych. A tu pierwsza połowa i 4:0. I w dodatku to pretendenci na mistrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 11 minut temu, Mitek napisał: Cześć Kontrakt Niemca ma zostać wypełniony. A Pogacar, jadąc po poziomicy trzyma 60km/h... Pozdro Akurat dzisiejsza decyzja dać pograć rezerwowym bardzo mi się podoba zresztą co widać po wyniku ze chce im się grać . TDF nie oglądałem ale coś czytałem że pojechał wybornie . Dobrej nocki bo nie wiem czy dotrwam do końca tego treningowego spektaklu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 15 minut temu, grimson napisał: 4:0 do przerwy, znamy brązowego medalistę. żabojady rozbite. Hmm. Tej drużyny nie znam. Wydawało mi się, że tam gra Anglia i Francja. Koledzy i koleżanki czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) Cześć Akurat włączyłem na bramkę Francuzów - piękna akcja. A Anglicy znowu zaczęli się kłaść po dotknięciu przez przeciwnika. Ale Francuzi grają słabo, w sensie taktyki, pilnowania pozycji linii itd. W siatkówkę podobnie. No chłopaki grają genialnie. Akcja na 24 punkt w 3 secie... bajeczna. Patrząc na Francję mam wrażenie, że tam doszło do jakiejś zmiany pokoleń i budowy nowej drużyny na zasadach zupełnie innych niż u nas - nie kontrolowana ewolucja a rewolucja. Pozdro Edytowane 20 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) Powróciłem na piłkę. Będzie 7:4 dla Francji? A nie bo to przecież wszystko drukowane 4:4 w normalnym, remis w doliczonym i karne. Tak powiedział pan trump bo będzie po amerykańsku. Z pewnością to załatwił z kim trzeba. Edytowane 19 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 15 minut temu, Mitek napisał: Hmm. Tej drużyny nie znam. Wydawało mi się, że tam gra Anglia i Francja. Koledzy i koleżanki czy się mylę? 4:2 aktualnie dla albionu. wynik hokejowy. masakrycznie otwarty mecz, po stronie wyspiarzy Kane oraz Pickford grzeją ławę. u żabojadów Dembele wszedł w końcu na boisko. jak ten mecz się skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Hehe kurna oko mi się przymknęło ale komentator mnie obudził 😁 Co tu się dzieje???😲 Mbappe idzie po króla strzelców. Nie sądzę żeby Messi jutro 2 bramki strzelił. Piszesz że Francja słabo a jednak sporo zmian po 1 połowie i chyba coś się ruszyło 🙂 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 5 minut temu, grimson napisał: 4:2 aktualnie dla albionu. wynik hokejowy. masakrycznie otwarty mecz, po stronie wyspiarzy Kane oraz Pickford grzeją ławę. u żabojadów Dembele wszedł w końcu na boisko. jak ten mecz się skończy? Czy może ktoś zareagować na takie posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, Mitek napisał: Czy może ktoś zareagować na takie posty? Mogę spróbować, na efekt nie daję gwarancji. @grimson czy możesz pisać normalnie z szacunkiem do obydwu drużyn? Może to wróci do Ciebie 🙂 Jeszcze może być dogrywka 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Ależ Bellingham spieprzył... a później to samo Olise 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, AdrianW napisał: Mogę spróbować, na efekt nie daję gwarancji. @grimson czy możesz pisać normalnie z szacunkiem do obydwu drużyn? Może to wróci do Ciebie 🙂 Jeszcze może być dogrywka 😁 4:3, jak w NHL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 10 minut temu, Mitek napisał: Czy może ktoś zareagować na takie posty? @Administrator @Mitek uprzejmie donosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, grimson napisał: @Administrator @Mitek uprzejmie donosi. Dzięki.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowane) Cześć He he... Stawiałem przy 3:0 że będzie 5:3 dla Francuzów a tu odwrotnie na razie... W siatkówce Francuzi grali z nami więc już mecz się zakończył. Fenomenem polskiej drużyny od wielu lat, od czasów Heynena z pewnością, jest fakt, że wejście jednego zawodnika potrafi odmienić wynik meczu. W tym akurat był to Kamil Semeniuk. Pozdro Kurde pisałem a tu bramka. I jak pięknie Dembele przetrzymał obrońcę na półkroku. Kurde ale mecz. I pewnie mój syn się cieszy! Piękna bramka Bellighama!!! I jak pięknie się ogląda takie zakończenie meczu z szacunkiem z przyjaźnią... jak ludzie - znakomite widowisko!!! Pozdro Edytowane 19 godzin temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowane) Najlepszy mecz mundialu🙂 Tyle akcji, tyle bramek. Taką piłkę to ja mogę oglądać💪 wynik mało ważny. Jutro liczę na chociaż w połowie tak dobre widowisko. Spadam spać. Dzięki za wspólną relację. Dobranoc 🙂 Edytowane 4 godziny temu przez AdrianW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu 10 godzin temu, AdrianW napisał: Najlepszy mecz mundialu🙂 Tyle akcji, tyle bramek. Taką piłkę to ja mogę oglądać💪 wynik mało ważny. Jutro liczę na chociaż w połowie dobre widowisko. Spadam spać. Dzięki za wspólną relację. Dobranoc 🙂 2 dobre drużyny to i dobry mecz, kolejny argument przeciwko powiększaniu ilości uczestników turnieju finałowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Jeśli grają dwie dobre drużyny to nie oznacza że będzie dobre widowisko. Może tak być ale nie musi. Co do ilości uczestników nie mam zdania. Mi to nie przeszkadzało że było więcej. Trza by się piłkarzy zapytać co o tym myślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 12 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Akurat włączyłem na bramkę Francuzów - piękna akcja. A Anglicy znowu zaczęli się kłaść po dotknięciu przez przeciwnika. Ale Francuzi grają słabo, w sensie taktyki, pilnowania pozycji linii itd. W siatkówkę podobnie. No chłopaki grają genialnie. Akcja na 24 punkt w 3 secie... bajeczna. Patrząc na Francję mam wrażenie, że tam doszło do jakiejś zmiany pokoleń i budowy nowej drużyny na zasadach zupełnie innych niż u nas - nie kontrolowana ewolucja a rewolucja. Pozdro Cześć Wczoraj też U18 w siatkówce wygrała ME, czyli kontynuacja silnej drużyny powinna być. Francuzi spore zmiany w składzie, może muszą się zgrać? Zobaczymy, zupełnie inna gra niż na IO w Paryżu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi