Skocz do zawartości

FIFA World Cup 2026

Jan

Rekomendowane odpowiedzi

49 minut temu, AdrianW napisał:

Nie wiem czy dobrze usłyszałem ale Zidane będzie ponoć trenerem Francji. Ciekawe jak się sprawdzi. Z Realem zdobył trzy razy z rzędu LM. Jednak piłka ligowa to nie to samo co reprezentacyjna . Hansi Flick z repr Niemiec sobie nie poradził a z Bayernem i obecnie Barceloną idzie mu świetnie. 

@Victor co myślisz?

Cześć 

To było wiadome jeszcze przed turniejem . Co o tym myślę hmm  to najlepsze co może reprezentacje Francji spotkać po decyzji Didiera że to ostatni turniej bo to koleś któremu nikt nie podskoczy- żadna gwiazdeczka ...ale fakt doświadczenia dużego nie ma a prowdzic Real naszpikowany gwiazdami no trzeba mieć autorytet on tam miał i wygrali co można było wygrać . Zobaczymy jaka przyszłość . 
Ale mówi się a ile w tym prawdy na dziś to że angoli przejmie Pep także tez ciekawie trenersko po tylu latach spędzonych w MC ligę zna znakomicie a gdyby się to potwierdziło to też słuszna decyzja zatrudnienia takiego trenera . Dodatkowo doscwiadczenie ma olbrzymie - prowadzić takie kluby jak Barca Bayern MC kolesia nikomu nie trzeba przedstawiać więc może faktycznie czas na jakąś reprezentację . Zobaczymy . 

Pozdro

…póki co Anglia B dobrze się bawi 🤷‍♂️

Edytowane przez PaVic
  • Like 1

Teraz, AdrianW napisał:

Mitek oglądasz? Ależ mecz🙂 Akcja za akcją. Ciekawe czy Francuzi coś wbiją. 

CZeść

Hehe. Oglądam piłkę, siatkę i powtórkę dzisiejszego etapu TdF (to mnie najbardziej interesuje) więc nie wszystko z piłki koduję. 
Ale fajnie jest.

Pozdro

• Haha 1

8 minut temu, PaVic napisał:

Cześć 

To było wiadome jeszcze przed turniejem . Co o tym myślę hmm  to najlepsze co może reprezentacje Francji spotkać po decyzji Didierowi że to ostatni turniej bo to koleś któremu nikt nie podskoczy- żadna gwiazdeczka ...ale fakt doświadczenia dużego nie ma a prowdzic Real naszpikowany gwiazdami no trzeba mieć autorytet on tam miał i wygrali co można było wygrać . Zobaczymy jaka przyszłość . 
Ale mówi się a ile w tym prawdy na dziś to że angoli przejmie Pep także tez ciekawie trenersko po tylu latach spędzonych w MC ligę zna znakomicie a gdyby się to potwierdziło to też słuszna decyzja zatrudnienia takiego trenera . Dodatkowo doscwiadczenie ma olbrzymie - prowadzić takie kluby jak Barca Bayern MC kolesia nikomu nie trzeba przedstawiać więc może faktycznie czas na jakąś reprezentację . Zobaczymy . 

Pozdro

…póki co Anglia B dobrze się bawi 🤷‍♂️

Cześć

Kontrakt Niemca ma zostać wypełniony.

A Pogacar, jadąc po poziomicy trzyma 60km/h...

Pozdro

Edytowane przez Mitek

O proszę, tego o Guardioli w Anglii nie słyszałem. Obydwaj wybitni ale jednak reprezentacja to reprezentacja. Autorytet zdecydowanie ogromny . Wiesz, Zidane jak mu któryś pysknie to zaraz z banki pociągnie 😆

Ale jajca, czy był jakiś mecz na tym mundialu gdzie w pierwszej połowie było już 3:0?

4 minuty temu, AdrianW napisał:

O proszę, tego o Guardioli w Anglii nie słyszałem. Obydwaj wybitni ale jednak reprezentacja to reprezentacja. Autorytet zdecydowanie ogromny . Wiesz, Zidane jak mu któryś pysknie to zaraz z banki pociągnie 😆

Ale jajca, czy był jakiś mecz na tym mundialu gdzie w pierwszej połowie było już 3:0?

Poprawka, 4:0

3 minuty temu, kordiankw napisał:

Poprawka, 4:0

Celowo napisałem 3:0🙂 Bo 4 to na pewno nie było , nawet nie wiem czy 2:0 było w jakimś meczu w pierwszej połowie. Sporo było meczów gdzie wynik rozstrzygał się w końcówce meczu, doliczonym czasie, dogrywce czy w karnych. A tu pierwsza połowa i 4:0. I w dodatku to pretendenci na mistrza. 

11 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Kontrakt Niemca ma zostać wypełniony.

A Pogacar, jadąc po poziomicy trzyma 60km/h...

Pozdro

Akurat dzisiejsza decyzja dać pograć rezerwowym bardzo mi się podoba zresztą co widać po wyniku ze chce im się grać . 

TDF nie oglądałem ale coś czytałem że pojechał wybornie .

Dobrej nocki bo nie wiem czy dotrwam do końca tego treningowego spektaklu. 

• Like 2

Cześć

Akurat włączyłem na bramkę Francuzów - piękna akcja. A Anglicy znowu zaczęli się kłaść po dotknięciu przez przeciwnika.

Ale Francuzi grają słabo, w sensie taktyki, pilnowania pozycji linii itd.

W siatkówkę podobnie. No chłopaki grają genialnie. Akcja na 24 punkt w 3 secie... bajeczna.

Patrząc na Francję mam wrażenie, że tam doszło do jakiejś zmiany pokoleń i budowy nowej drużyny na zasadach zupełnie innych niż u nas - nie kontrolowana ewolucja a rewolucja.

Pozdro

Edytowane przez Mitek

Powróciłem na piłkę. Będzie 7:4 dla Francji?

A nie bo to przecież wszystko drukowane 4:4 w normalnym, remis w doliczonym i karne.

Tak powiedział pan trump bo będzie po amerykańsku. Z pewnością to załatwił z kim trzeba.

Edytowane przez Mitek

15 minut temu, Mitek napisał:

Hmm.

Tej drużyny nie znam.

Wydawało mi się, że tam gra Anglia i Francja. Koledzy i koleżanki czy się mylę?

4:2 aktualnie dla albionu. wynik hokejowy.

masakrycznie otwarty mecz, po stronie wyspiarzy Kane oraz Pickford grzeją ławę. u żabojadów Dembele wszedł w końcu na boisko. 

jak ten mecz się skończy?

Hehe kurna oko mi się przymknęło ale komentator mnie obudził 😁

Co tu się dzieje???😲

Mbappe idzie po króla strzelców. Nie sądzę żeby Messi jutro 2 bramki strzelił. 

Piszesz że Francja słabo a jednak sporo zmian po 1 połowie i chyba coś się ruszyło 🙂

Pozdro 

• Like 1

5 minut temu, grimson napisał:

4:2 aktualnie dla albionu. wynik hokejowy.

masakrycznie otwarty mecz, po stronie wyspiarzy Kane oraz Pickford grzeją ławę. u żabojadów Dembele wszedł w końcu na boisko. 

jak ten mecz się skończy?

Czy może ktoś zareagować na takie posty?

Cześć

He he... Stawiałem przy 3:0 że będzie 5:3 dla Francuzów a tu odwrotnie na razie...

W siatkówce Francuzi grali z nami więc już mecz się zakończył. Fenomenem polskiej drużyny od wielu lat, od czasów Heynena z pewnością, jest fakt, że wejście jednego zawodnika potrafi odmienić wynik meczu. W tym akurat był to Kamil Semeniuk.

Pozdro

Kurde pisałem a tu bramka. I jak pięknie Dembele przetrzymał obrońcę na półkroku.

Kurde ale mecz. I pewnie mój syn się cieszy! Piękna bramka Bellighama!!!

I jak pięknie się ogląda takie zakończenie meczu z szacunkiem z przyjaźnią... jak ludzie - znakomite widowisko!!!

Pozdro

Edytowane przez Mitek
  • Like 1