Skocz do zawartości

FIFA World Cup 2026

Jan

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Mikoski napisał:

W tym meczu nie mam żadnych zastrzeżeń do sędziowania, wygrała Argentyna która była konsekwentna do ostatniej minuty. Gdyby Anglicy grali twardo jak im to przypisują to byłiby w finale.

Cześć

Dokładnie tak myślę, choć osobiście jestem przeciwnikiem twardej fizycznej gry i zawsze byłem. Gdy grałem zawsze cierpiałem z tego powodu i chyba mi zostało.

Pozdro

Edytowane przez Mitek

1 minutę temu, Mitek napisał:

Cześć

A... i jeszcze wspomniałeś o Spence. znakomity piłkarz i zupełnie genialny obrońca. Wejście wślizgiem od tyłu w polu karnym godne piłkarskiego Nobla - pełna zgoda!

Pozdro

Też tak uważam zagrał wybornie 👌

48 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Dokładnie tak myślę, choć osobiście jestem przeciwnikiem twardej fizycznej gry i zawsze byłem. Gdy grałem zawsze cierpiałem z tego powodu i chyba mi zostało.

Pozdro

Jestem samozwańczym prze chujem SF i na ich miejscu faulował bym za każdym razem byle nie stracić bramki to są MISTRZOSTWA ŚWIATA! wiem że to niepoprawnie ale cel uświęca środki. Za pięć lat nikt nie wspomni że grali ładnie... A ja po trzydziestu latach pamietam Kamerun 🤪 który ich kosiłł i wygrał dostał dwie czerwone 💪 

PS 

Dodam jeszcze że podepnę się do forumowego pirdolenia że ktoś wygrał w pucharze świata ale jechał brzydko 🤣 gówno to kogoś obchodzi tylko czas na mecie misiowe od stylu 😁

Edytowane przez Mikoski
  • Like 3
  • Haha 1

8 minut temu, Mikoski napisał:

W tym meczu nie mam żadnych zastrzeżeń do sędziowania, wygrała Argentyna która była konsekwentna do ostatniej minuty. Gdyby Anglicy grali twardo jak im to przypisują to byłiby w finale.

😂😂😂  Damiano zgoda gdyby grali to by wygrali no może 😂 tak sobie dyskutujemy bo Mitek się droczy 😤 😂ale mam coś z netu bo ten żyje własnym życiem coś co oddaje totalnie moje odczucia 🥱 co do tego spotkania 😜