PaVic Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu @Spiochu serwis za 1700 🤨 czyli folia nie tak drogo 😏 luźna gadka przy serwisie ciekawy filmik polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Po wczorajszych piaskach dziś coś mnie tknęło żeby przesunąć 1.5 centa manetki wyżej i 🥳 bingo, wszystko się zmieniło jak za dotknięciem czarodziejskiej 🚴 pętelka mieszana za mną bez bólu nadgarstka, kciuka czy mrowienia 👌tak to można jeździć . Co więcej diabeł kusił żeby skręcić w moje znane ścieżki z mtb i da się z baranem po nich jechać 😂 palce świetnie ułożone na hamulcach bez zbędnego rozciągnięcia, kombinowania/cudowania pękło 43km w godzinkę 51 👌 Po drugiej stronie pozostałości po WWII dawna granica między NL i BE i już na wsi myślałem że cyknę dla tych zakręconych -latających szybowcami ale dziś nic nie fruwało ….geiazda jak stała tak stoi 😂 …bo wojskowi zajęli niebo 😤😜 latają dziś jak pojeb… fki co chwila słuchać a w trasie udało się złapać nad głową kilka sztuk chyba 8 jak dobrze policzyłem helikopterów transportowych lecących w szyku więc coś ćwiczą 🤷♂️ 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć. Fajna trasa wzdłuż rzeki. Długa jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, PaVic napisał: …bo wojskowi zajęli niebo 😤😜 latają dziś jak pojeb… fki co chwila słuchać a w trasie udało się złapać nad głową kilka sztuk chyba 8 jak dobrze policzyłem helikopterów transportowych lecących w szyku więc coś ćwiczą 🤷♂️ Cześć Jak to, nie nic nie wiesz??? Belgia zaatakowała Niemcy bo nie zapłacili im reparacji. My też się szykujemy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 48 minut temu Udostępnij Napisano 48 minut temu 1 godzinę temu, AdrianW napisał: Cześć. Fajna trasa wzdłuż rzeki. Długa jest? To kanał Bocholt-Herentals,Wiki podpowiada że w długości 57km zbudowany w 1843-1846 wchodzi w główny kanał Albert który łączy Antwerpię z Liege . W tamtym roku udało mi się złapać na nim ponad metrówkę suma 👌, na tych mniejszych bocznych całkiem sporo okoni a dziś trochę emerytów wygrzewających się w słoneczku siedziało ze spławikiem 😏ale szczupaka póki co się jeszcze nie udało wyciągnąć a to najlepsza zabawa . Na te drapieżniki jeżdżę na kanały do NL jest ich tam dość sporo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu 57 minut temu, Mitek napisał: Cześć Jak to, nie nic nie wiesz??? Belgia zaatakowała Niemcy bo nie zapłacili im reparacji. My też się szykujemy. Pozdro Belgowie całkiem spore reparacje otrzymali i chyba do niedawna jeszcze były płacone za dwie wojny ! A Polska no cóż szkoda tematu zaczynać . A bazę lotnictwa mam jakieś 25 km od chaty więc często ba bardzo często latają czasem aż przeginają dodatkowo jest granica która też patrolują a i skład w tej bazie rakiet atomowych. 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi