PaVic Posted April 15 Share Posted April 15 1 minutę temu, zając napisał: Gdzie planujecie stacjonować? Nie wiem czy pojedziemy w tym roku - chcieliśmy zerwać z tradycją, ale kto wie, bo termin dobry tylko jeszcze dużo czasu więc wszystko się może zdarzyć 😁 Póki co 🤷♂️ bo taką ofertę znalazłem baza miejscowość Mezzana mniej jak 100m z buta do wyciągu 🤷♂️ ON nie znam więc nie mam pojęcia czy dobrze czy źle 🤷♂️ ale ten kierunek obrany na grudzień . Chata-dwie sypialnie (4/5 śpiących ) plus kuchnia i salon . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted April 15 Share Posted April 15 (edited) 3 godziny temu, PaVic napisał: Póki co 🤷♂️ bo taką ofertę znalazłem baza miejscowość Mezzana mniej jak 100m z buta do wyciągu 🤷♂️ ON nie znam więc nie mam pojęcia czy dobrze czy źle 🤷♂️ ale ten kierunek obrany na grudzień . Chata-dwie sypialnie (4/5 śpiących ) plus kuchnia i salon . Mezzana mniej niż 100m do wyciągu? To miejscowość w dolinie, może miejscówka jest w Marillevie 900? Jakbyś chciał budżetowe mieszkanka na 1400, to mogę dać namiary. Edited April 15 by zając Literówka 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted April 15 Share Posted April 15 12 minut temu, zając napisał: Mezzana mniej niż 100m do wyciągu? To miejscowość w dolinie, może miejscówka jest w Marillevie 900? Jakbyś chciała budżetowe mieszkanka na 1400, to mogę dać namiary. Pokazuje na mapie ,że ta okolica M/M900 Jasne, że chcemy 🥳 cena czyni cuda 🤩 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 15 Author Share Posted April 15 W ramach przygotowania do nowego sezonu, zaliczone 135kg na ławie. Podejście pod 140kg nie zaliczone, ale co tam: położyłem się pod takim ciężarem po raz pierwszy od 2008 roku: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted April 16 Share Posted April 16 13 godzin temu, grimson napisał: W ramach przygotowania do nowego sezonu, zaliczone 135kg na ławie. Podejście pod 140kg nie zaliczone, ale co tam: położyłem się pod takim ciężarem po raz pierwszy od 2008 roku: Jak byś się dobrze do Janka uśmiechnął i wziął go za sternika https://www.instagram.com/reel/DXElGUUjFGh/?igsh=MWg1ZmU3M2kwcTY5MA== to ta twoja setka szybko by pękła 😜 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted April 16 Share Posted April 16 Cześć No Szacun, goście jeżdżą! Gdzie Ty znajdujesz takie rzeczy Paweł? Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 16 Author Share Posted April 16 43 minuty temu, PaVic napisał: Jak byś się dobrze do Janka uśmiechnął i wziął go za sternika https://www.instagram.com/reel/DXElGUUjFGh/?igsh=MWg1ZmU3M2kwcTY5MA== to ta twoja setka szybko by pękła 😜 i słusznie, większa masa wygrała w wyścigu z niską masą. podnosząc sztangę, zwiększam masę. ma to sens. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted April 16 Share Posted April 16 3 godziny temu, grimson napisał: i słusznie, większa masa wygrała w wyścigu z niską masą. podnosząc sztangę, zwiększam masę. ma to sens. Nie mów, że będziesz jeździł ze sztangą? 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 16 Author Share Posted April 16 Godzinę temu, brachol napisał: Nie mów, że będziesz jeździł ze sztangą? Nie, nie będę jeździł. Chociaż alternatywne formy treningu robią się ostatnio popularne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filok Posted April 23 Share Posted April 23 Nie wiem jak Wy ale ja się już szykuję na nowy sezon bo zima już idzie 🙂 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rulez Posted April 23 Share Posted April 23 Ja też :). Czekam na informacje od xtreme kiedy będzie szkolenie. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianW Posted April 23 Share Posted April 23 Godzinę temu, filok napisał: Nie wiem jak Wy ale ja się już szykuję na nowy sezon bo zima już idzie 🙂 A gdzie szczotka obrotowa na wkrętarkę??? 😜😉 Ładny zestaw , czekam na relację z roboty 💪😁 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted April 23 Share Posted April 23 Godzinę temu, filok napisał: ja się już szykuję na nowy sezon bo zima już idzie ja też, nawet już mam zarezerwowane noclegi w Dolinie Saas 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filok Posted April 23 Share Posted April 23 5 godzin temu, rulez napisał: Ja też :). Czekam na informacje od xtreme kiedy będzie szkolenie. To się spotkamy 😄 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filok Posted April 23 Share Posted April 23 4 godziny temu, Jan napisał: ja też, nawet już mam zarezerwowane noclegi w Dolinie Saas Szybki jesteś hehehe my w sezonie Francja 😄 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted April 23 Share Posted April 23 47 minut temu, filok napisał: To się spotkamy 😄 Ja też się zapisałam ale tak coś się to wolno rozwija że nie wiem czy nie trafi w mój urlop w 2. poł. czerwca😒 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filok Posted April 23 Share Posted April 23 1 godzinę temu, zając napisał: Ja też się zapisałam ale tak coś się to wolno rozwija że nie wiem czy nie trafi w mój urlop w 2. poł. czerwca😒 Pisali że to ma być w Maju 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted April 24 Share Posted April 24 7 godzin temu, filok napisał: Pisali że to ma być w Maju 😄 Byłoby dobrze, wtedy jest szansa że będę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filok Posted April 24 Share Posted April 24 Godzinę temu, zając napisał: Byłoby dobrze, wtedy jest szansa że będę. Szmaruj Dziołcha ręce bydymy szlifować 😄 aż się iskry bydom sypać hehehe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted April 24 Share Posted April 24 13 godzin temu, filok napisał: my w sezonie Francja już zazdroszczę, Francja jest najlepsza jedynie ceny skipasów biją, mam nadzieję że na początku grudnia będą jakieś oferty freeski jak w ubiegłym sezonie w Meribel albo sezon wcześniej w Val d Isere 😎 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rulez Posted April 24 Share Posted April 24 2 godziny temu, filok napisał: Szmaruj Dziołcha ręce bydymy szlifować 😄 aż się iskry bydom sypać hehehe Za klasykiem: Trynuj, trynuj, ty za granica jedziesz, ty ....., ty 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filok Posted April 24 Share Posted April 24 1 godzinę temu, Jan napisał: już zazdroszczę, Francja jest najlepsza jedynie ceny skipasów biją, mam nadzieję że na początku grudnia będą jakieś oferty freeski jak w ubiegłym sezonie w Meribel albo sezon wcześniej w Val d Isere 😎 My jak zwykle początek stycznia gdzieś w okolicach 9 .Liczę że znajdę noclegi w pakiecie ze skipasami i oby w dobrej cenie 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted April 24 Share Posted April 24 W dniu 15.04.2026 o 19:49, grimson napisał: W ramach przygotowania do nowego sezonu, zaliczone 135kg na ławie. Podejście pod 140kg nie zaliczone, ale co tam: położyłem się pod takim ciężarem po raz pierwszy od 2008 roku: W ramach treningu i sprawdzianu swojej siły przed sezonem proponuję. Przerzuć łańcuch ( na siłowni choćby z wyciagu ) przez drążek i bez owijania wokół dłoni ,tylko trzymając się oburącz podciągaj. Ciekaw jestem wyników ,bo kozak jesteś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 24 Author Share Posted April 24 47 minut temu, Edwin napisał: W ramach treningu i sprawdzianu swojej siły przed sezonem proponuję. Przerzuć łańcuch ( na siłowni choćby z wyciagu ) przez drążek i bez owijania wokół dłoni ,tylko trzymając się oburącz podciągaj. Ciekaw jestem wyników ,bo kozak jesteś Łańcuchy mówisz? Jeszcze smoka dorzuć i będzie komplet 😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 25 Author Share Posted April 25 Rozszerzam outfit na nowy sezon: 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts