PaVic Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 1 minutę temu, zając napisał: Gdzie planujecie stacjonować? Nie wiem czy pojedziemy w tym roku - chcieliśmy zerwać z tradycją, ale kto wie, bo termin dobry tylko jeszcze dużo czasu więc wszystko się może zdarzyć 😁 Póki co 🤷♂️ bo taką ofertę znalazłem baza miejscowość Mezzana mniej jak 100m z buta do wyciągu 🤷♂️ ON nie znam więc nie mam pojęcia czy dobrze czy źle 🤷♂️ ale ten kierunek obrany na grudzień . Chata-dwie sypialnie (4/5 śpiących ) plus kuchnia i salon . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia (edytowane) 3 godziny temu, PaVic napisał: Póki co 🤷♂️ bo taką ofertę znalazłem baza miejscowość Mezzana mniej jak 100m z buta do wyciągu 🤷♂️ ON nie znam więc nie mam pojęcia czy dobrze czy źle 🤷♂️ ale ten kierunek obrany na grudzień . Chata-dwie sypialnie (4/5 śpiących ) plus kuchnia i salon . Mezzana mniej niż 100m do wyciągu? To miejscowość w dolinie, może miejscówka jest w Marillevie 900? Jakbyś chciał budżetowe mieszkanka na 1400, to mogę dać namiary. Edytowane 15 Kwietnia przez zając Literówka 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 12 minut temu, zając napisał: Mezzana mniej niż 100m do wyciągu? To miejscowość w dolinie, może miejscówka jest w Marillevie 900? Jakbyś chciała budżetowe mieszkanka na 1400, to mogę dać namiary. Pokazuje na mapie ,że ta okolica M/M900 Jasne, że chcemy 🥳 cena czyni cuda 🤩 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia W ramach przygotowania do nowego sezonu, zaliczone 135kg na ławie. Podejście pod 140kg nie zaliczone, ale co tam: położyłem się pod takim ciężarem po raz pierwszy od 2008 roku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 13 godzin temu, grimson napisał: W ramach przygotowania do nowego sezonu, zaliczone 135kg na ławie. Podejście pod 140kg nie zaliczone, ale co tam: położyłem się pod takim ciężarem po raz pierwszy od 2008 roku: Jak byś się dobrze do Janka uśmiechnął i wziął go za sternika https://www.instagram.com/reel/DXElGUUjFGh/?igsh=MWg1ZmU3M2kwcTY5MA== to ta twoja setka szybko by pękła 😜 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Cześć No Szacun, goście jeżdżą! Gdzie Ty znajdujesz takie rzeczy Paweł? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 43 minuty temu, PaVic napisał: Jak byś się dobrze do Janka uśmiechnął i wziął go za sternika https://www.instagram.com/reel/DXElGUUjFGh/?igsh=MWg1ZmU3M2kwcTY5MA== to ta twoja setka szybko by pękła 😜 i słusznie, większa masa wygrała w wyścigu z niską masą. podnosząc sztangę, zwiększam masę. ma to sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 3 godziny temu, grimson napisał: i słusznie, większa masa wygrała w wyścigu z niską masą. podnosząc sztangę, zwiększam masę. ma to sens. Nie mów, że będziesz jeździł ze sztangą? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Godzinę temu, brachol napisał: Nie mów, że będziesz jeździł ze sztangą? Nie, nie będę jeździł. Chociaż alternatywne formy treningu robią się ostatnio popularne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Nie wiem jak Wy ale ja się już szykuję na nowy sezon bo zima już idzie 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Ja też :). Czekam na informacje od xtreme kiedy będzie szkolenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, filok napisał: Nie wiem jak Wy ale ja się już szykuję na nowy sezon bo zima już idzie 🙂 A gdzie szczotka obrotowa na wkrętarkę??? 😜😉 Ładny zestaw , czekam na relację z roboty 💪😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, filok napisał: ja się już szykuję na nowy sezon bo zima już idzie ja też, nawet już mam zarezerwowane noclegi w Dolinie Saas 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, rulez napisał: Ja też :). Czekam na informacje od xtreme kiedy będzie szkolenie. To się spotkamy 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Jan napisał: ja też, nawet już mam zarezerwowane noclegi w Dolinie Saas Szybki jesteś hehehe my w sezonie Francja 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 47 minut temu, filok napisał: To się spotkamy 😄 Ja też się zapisałam ale tak coś się to wolno rozwija że nie wiem czy nie trafi w mój urlop w 2. poł. czerwca😒 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi