PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, zając napisał: Gdzie planujecie stacjonować? Nie wiem czy pojedziemy w tym roku - chcieliśmy zerwać z tradycją, ale kto wie, bo termin dobry tylko jeszcze dużo czasu więc wszystko się może zdarzyć 😁 Póki co 🤷♂️ bo taką ofertę znalazłem baza miejscowość Mezzana mniej jak 100m z buta do wyciągu 🤷♂️ ON nie znam więc nie mam pojęcia czy dobrze czy źle 🤷♂️ ale ten kierunek obrany na grudzień . Chata-dwie sypialnie (4/5 śpiących ) plus kuchnia i salon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, PaVic napisał: Póki co 🤷♂️ bo taką ofertę znalazłem baza miejscowość Mezzana mniej jak 100m z buta do wyciągu 🤷♂️ ON nie znam więc nie mam pojęcia czy dobrze czy źle 🤷♂️ ale ten kierunek obrany na grudzień . Chata-dwie sypialnie (4/5 śpiących ) plus kuchnia i salon . Mezzana mniej niż 100m do wyciągu? To miejscowość w dolinie, może miejscówka jest w Marillevie 900? Jakbyś chciała budżetowe mieszkanka na 1400, to mogę dać namiary. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, zając napisał: Mezzana mniej niż 100m do wyciągu? To miejscowość w dolinie, może miejscówka jest w Marillevie 900? Jakbyś chciała budżetowe mieszkanka na 1400, to mogę dać namiary. Pokazuje na mapie ,że ta okolica M/M900 Jasne, że chcemy 🥳 cena czyni cuda 🤩 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi