star Posted March 17 Share Posted March 17 42 minuty temu, brachol napisał: Czyli jak wejdzie do busa 8 osób to lepiej jechać busem, niż dwoma osobówkami. Jak się uda taniej wynająć to tylko na plus. Jest jeszcze zagadnienie komfortu dla kierowcy i pasażerów, ale może to być nieistotne dla niektórych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted March 17 Share Posted March 17 2 minuty temu, star napisał: Jest jeszcze zagadnienie komfortu dla kierowcy i pasażerów, ale może to być nieistotne dla niektórych. Jak masz rozkładane wszystkie siedzenia to komfort jest większy niż w osobówce, a i kierowca nie powinien narzekać. Oczywiście trzeba się "przestawić", ale to tak jak z różnymi grupami nart. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted March 17 Author Share Posted March 17 W dniu 12.03.2026 o 21:36, Jan napisał: a jeziora nie sfotografowałeś ? gdzieś tam mignęło 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted May 21 Share Posted May 21 (edited) … Edited May 21 by PaVic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted May 21 Share Posted May 21 (edited) W dniu 9.03.2026 o 23:50, tomkly napisał: A teraz film z Kaunertalu. Dziadersi górą... 😄 Film_Kaunertal.mp4 Tomek , miałeś kontuzję prawego kolana ? Edited May 21 by PaVic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted May 21 Share Posted May 21 59 minut temu, PaVic napisał: Tomek , miałeś kontuzję prawego kolana ? Nie, narty mi naostrzyli na odwrotną modłę, trudno było na nich normalnie zjechać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted May 21 Share Posted May 21 1 godzinę temu, tomkly napisał: Nie, narty mi naostrzyli na odwrotną modłę, trudno było na nich normalnie zjechać. Zdecydowanie powinieneś reklamować z dużym zadośćuczynienim 😏 bo to groziło olbrzymiej kontuzji 🥴 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted May 21 Share Posted May 21 2 godziny temu, tomkly napisał: Nie, narty mi naostrzyli na odwrotną modłę, trudno było na nich normalnie zjechać. rozumiem zamiast kąta ostrego zrobili rozwarty i opuścili zamiast podnieść? Napisz ku przestrodze jaki warsztat spartolił robotę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted May 21 Share Posted May 21 W dniu 17.03.2026 o 20:58, Gabrik napisał: gdzieś tam mignęło Kurde, myślałem, że na zdjęciu to ja 🙂. No ale nie przypominam sobie. pozdro 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted May 21 Share Posted May 21 W dniu 11.03.2026 o 12:16, tomkly napisał: Armady miałem na nogach, źle mi je naostrzyli w Gurglach, no ale nie miałem tydzień wcześniej wyjścia, bo bym się zabił, bo było twardo, a krawędzi zero. Generalnie austriacy nie potrafią ostrzyć nart, a już szczególnie takich szerokości jak Armada już doczytałem kto ostrzył Wrzuć filmik na nartach, które najlepiej Tobie pasują 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted May 22 Author Share Posted May 22 21 godzin temu, Marcos73 napisał: Kurde, myślałem, że na zdjęciu to ja 🙂. No ale nie przypominam sobie. pozdro Marek, specjalnie się nie przejmuj, nie Ty pierwszy i nie ostatni 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted May 22 Share Posted May 22 Godzinę temu, Gabrik napisał: Marek, specjalnie się nie przejmuj, nie Ty pierwszy i nie ostatni 😉 No ale wdzianko ma podobne 😉 pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted May 24 Share Posted May 24 W dniu 22.05.2026 o 15:01, Marcos73 napisał: No ale wdzianko ma podobne 😉 pozdro Nie szata czyni człowieka. A tu akurat różnice ogromne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts