star Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca 42 minuty temu, brachol napisał: Czyli jak wejdzie do busa 8 osób to lepiej jechać busem, niż dwoma osobówkami. Jak się uda taniej wynająć to tylko na plus. Jest jeszcze zagadnienie komfortu dla kierowcy i pasażerów, ale może to być nieistotne dla niektórych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca 2 minuty temu, star napisał: Jest jeszcze zagadnienie komfortu dla kierowcy i pasażerów, ale może to być nieistotne dla niektórych. Jak masz rozkładane wszystkie siedzenia to komfort jest większy niż w osobówce, a i kierowca nie powinien narzekać. Oczywiście trzeba się "przestawić", ale to tak jak z różnymi grupami nart. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 17 Marca Autor Udostępnij Napisano 17 Marca W dniu 12.03.2026 o 21:36, Jan napisał: a jeziora nie sfotografowałeś ? gdzieś tam mignęło 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) … Edytowane 5 godzin temu przez PaVic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) W dniu 9.03.2026 o 23:50, tomkly napisał: A teraz film z Kaunertalu. Dziadersi górą... 😄 Film_Kaunertal.mp4 Tomek , miałeś kontuzję prawego kolana ? Edytowane 5 godzin temu przez PaVic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 59 minut temu, PaVic napisał: Tomek , miałeś kontuzję prawego kolana ? Nie, narty mi naostrzyli na odwrotną modłę, trudno było na nich normalnie zjechać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, tomkly napisał: Nie, narty mi naostrzyli na odwrotną modłę, trudno było na nich normalnie zjechać. Zdecydowanie powinieneś reklamować z dużym zadośćuczynienim 😏 bo to groziło olbrzymiej kontuzji 🥴 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, tomkly napisał: Nie, narty mi naostrzyli na odwrotną modłę, trudno było na nich normalnie zjechać. rozumiem zamiast kąta ostrego zrobili rozwarty i opuścili zamiast podnieść? Napisz ku przestrodze jaki warsztat spartolił robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 51 minut temu Udostępnij Napisano 51 minut temu W dniu 17.03.2026 o 20:58, Gabrik napisał: gdzieś tam mignęło Kurde, myślałem, że na zdjęciu to ja 🙂. No ale nie przypominam sobie. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 43 minuty temu Udostępnij Napisano 43 minuty temu W dniu 11.03.2026 o 12:16, tomkly napisał: Armady miałem na nogach, źle mi je naostrzyli w Gurglach, no ale nie miałem tydzień wcześniej wyjścia, bo bym się zabił, bo było twardo, a krawędzi zero. Generalnie austriacy nie potrafią ostrzyć nart, a już szczególnie takich szerokości jak Armada już doczytałem kto ostrzył Wrzuć filmik na nartach, które najlepiej Tobie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi