mig Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Witam.... Pomozcie mi znaleźć rocznik tych nart jak na foto. Narty kupione w 2023 jako nowe podobno wtedy zeszloroczne(?) w stanie zafoliowanym. Niestety osoba ktora kupila miala poważny wypadek i raczej juz do nart nie wroci :-(. A może ktoś chcialby kupić? Narty po 2 dniach stoku. A zachwalać ich nie trzeba, pewnie wszyscy wiedzą ze to bardzo przyjazna narta. Na ostatniej fotce drobne uszkodzenia plastiku na dziobie. Fotki "na zywo" jak naty są, przed sprzedażą dostaną serwis, pewnie wystarczy smarowanie bo reszta jest ok. Edytowane 1 godzinę temu przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu Wyglądają jak te tutaj - niestety nie ma rocznika: https://www.mardosport.pl/e-18021-narty-stockli-laser-sc-trt-worldcup-grip-walk-salomon-mc-12 Natomiast z żadnej strony nie wyglądają na 2 dni użytkowania, albo ktoś nieźle je przez te 2 dni poturbował. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 47 minut temu Udostępnij Napisano 47 minut temu Cześć Chyba 20/21 i ... szczerze mówiąc na tyle wyglądają Michale. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 36 minut temu Udostępnij Napisano 36 minut temu 2019/2020 lub 2020/2021 - w tych rocznikach było malowanie z prostym pasem (na zdjęciu z wiązaniem chyba SRT12, Twoje to MC11) Potem było już pod kątem Wcześniej była stara czcionka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 minut temu Autor Udostępnij Napisano 16 minut temu Dzieki serdeczne. Nie widziałem ich jeszcze... odezwe sie jak je bede miał w rece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 15 minut temu Udostępnij Napisano 15 minut temu (edytowane) Nie wiem na ile wiarygodne, ale bardziej 2019/2020 (brak białych lini przy wiązaniach i model wiązania się zgadza) https://www.snow-online.com/ski/stoeckli-laser-sc-2019.htmlp https://www.snow-online.com/ski/stoeckli-lacer-sc-2020.htmlp Edytowane 14 minut temu przez cappo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 5 minut temu Udostępnij Napisano 5 minut temu (edytowane) te białe linie to elementy wiązań. Czarne MC11 nie mają tych linii. Czarne SRT mają tylko jeden biały pasek - ale nadal to tylko wiązanie no chyba że piszesz o paskach na narcie pod wiązaniem, to obydwa roczniki mają te same paski tylko przykrywane wiązaniem. Tak mi się widzi w każdym bądź razie 🙂 Edytowane teraz przez Kubis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi