grimson Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu Goggie sponiewierało w tym skręcie w lewo, do tego momentu wyraźnie prowadziła. Straciła tam sekundę i było po zawodach. Vonn matrona, seniorka czy zaawansowana wiekiem. Zwał jak zwał, ogromny szacun za skuteczny powrót do PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu Odermat na razie miażdży w DH. Elastyczność na tych garbach w drugiej połowie trasy niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) Noo... Franjo pojechał w stylu, który bardzo przypominał Franza Klammera za najlepszych lat - wszystko na absolutnym limesie z wiarą, że jakoś to będzie za garbem - imponujące. Koleś musi mieć siłę konia i zero refleksji w głowie. Przecież wczoraj sponiewierało go całkiem solidnie. Pozdro Edytowane 10 godzin temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, Mitek napisał: No to Goggia chyba nie będzie zadowolona - błąd oceny raczej ewidentny. Vonn to raczej Królowa Matka, jeżeli nie Babcia. Ale jeździ pięknie jak na babcię. Zrobiła jeden błąd tuż przed ostatnim odcinkiem. Uciekła jej krawędź i daleko wyjechała. Wytraciła trochę prędkości… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 5 godzin temu, Mitek napisał: Noo... Franjo pojechał w stylu, który bardzo przypominał Franza Klammera za najlepszych lat - wszystko na absolutnym limesie z wiarą, że jakoś to będzie za garbem - imponujące. Koleś musi mieć siłę konia i zero refleksji w głowie. Przecież wczoraj sponiewierało go całkiem solidnie. Pozdro Dokładnie Franjo to wariant. Mi przypomina podejściem Bode Millera z tym wariackim podejściem. Tylko Bode miał taką kocią zwinność a Franjo ma siłę konia. Šwietne to były zawody. Najlepsze w tym sezonie. Saslong tyle razy jeździłem i zawsze jak widzę te camel junps to nie mogę uwierzyć że to można nad przelecieć a nie w skrętach🤣 zawsze też słońce powoduje że Ci z dalszymi numerami robią niespodzianki. Dziś Murisier zrezygnował z 15 i pojechał 45:))) jutro gran risa kolejny fantastyczny stok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, mlesik napisał: Ale jeździ pięknie jak na babcię. Zrobiła jeden błąd tuż przed ostatnim odcinkiem. Uciekła jej krawędź i daleko wyjechała. Wytraciła trochę prędkości… Cześć Hm.. I to jest kwestia dyskusyjna. Jeździ skutecznie i to jest podstawa reszta ma znacznie marginalne. Akurat jej stylu jazdy nie lubię z tym X, nigdy nie była moja ulubiona zawodniczką. Jest stosunkowo potężną i to może coś tam wymuszać - nie wiem. Styl Goggii to jest w zjeździe dla mnie świetna sprawa ale to zawodniczki tak inne, że ciężko nawet porównywać. Wiesz ja nigdy nie wiedziałem jak naprawdę prowadzi ta trasa bo, że jest jakimś zbitkiem to wiem ale żebym pamiętał co i jak? Bormio pamiętam ale tam spędziłem tyle czasu, że głupi by zapamiętał a Gardena zero poza końcówką. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi