Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, .Beata. napisał: Nie będę się upierać ani opierać, podpięłam się pod pomysł Marka. Jeśli będzie opcja, to czemu nie, nie byłam, jeśli będzie kicha, to z przyjemnością zostanę w Zwardoniu. Cześć Którego Marka? Lexiego? Przecież to wariat! Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, Mitek napisał: Cześć Którego Marka? Lexiego? Przecież to wariat! Pozdro Ale nieszkodliwy 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 10 minut temu, Mitek napisał: Cześć Bubolku, dlatego dla mnie to jest "odważne" bo dynamikę działania gestorów Pilska znam od 40 lat. Ale... pogoda zapowiada się bardzo dynamiczna narciarsko a jazda w świeżym opadzie jest dla mnie ideałem narciarstwa. Pozdro Jeśli ta Buczynka ruszy, co nie jest całkiem wykluczone, to na pewno warto. Będę sie dobijać tym razem. Mi to w zasadzie obojętne gdzie podjadę. W Zwardoniu jeździłem ostatnie 3 dni i było elegancko. Ale mogę tam jechać też na kolejne. Jak sie nic nie pochrzani, to będziemy na wiosce 31.12-04.01 Edytowane 2 godziny temu przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, bubol.T napisał: Jeśli ta Buczynka ruszy, co nie jest całkiem wykluczone, to na pewno warto. Będę sie dobijać tym razem. Mi to w zasadzie obojętne gdzie podjadę. W Zwardoniu jeździłem ostatnie 3 dni i było elegancko. Ale mogę tam jechać też na kolejne. Jak sie nic nie pochrzani, to będziemy na wiosce 31.12-04.01 Ja nie jadę na wioskę - ja jadę do ZWARDONIA! Ja jestem z Warszawy! Byle gdzie nie jeżdżę. Edytowane 2 godziny temu przez Mitek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, bubol.T napisał: Jeśli ta Buczynka ruszy, co nie jest całkiem wykluczone, to na pewno warto. Też tak myślę więc się wybieram i jestem dobrej myśli ale może być różnie więc trzeba mieć plan B. Plan B - Zwardoń (ale może być czynny od 12 godziny w piątek) więc plan C - inna górka w okolicach Wisły i potem zjazd do Zwardonia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lexi napisał: Też tak myślę więc się wybieram i jestem dobrej myśli ale może być różnie więc trzeba mieć plan B. Plan B - Zwardoń (ale może być czynny od 12 godziny w piątek) więc plan C - inna górka w okolicach Wisły i potem zjazd do Zwardonia. Zw 2 stycznia raczej będzie normalnie kręcić, od rana… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, .Beata. napisał: Zw 2 stycznia raczej będzie normalnie kręcić, od rana… Jeśli Buczynka nie ruszy a Zwardoń ruszy to będzie Zwardoń - jeśli Buczynka odpali to warto zobaczyć Pilsko ... warunki do naśnieżania są ... (Miziowa) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Mitek napisał: Ja nie jadę na wioskę - ja jadę do ZWARDONIA! Ja jestem z Warszawy! Byle gdzie nie jeżdżę. Jakbym Cię trochę nie znał, to bym pomyślał, że chciałeś mnie obrazić. Moja wioska, to nie jakiś tam Szczyrk, czy Zakopane. Ślemień to nie jest byle gdzie. 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Lexi napisał: Jeśli Buczynka nie ruszy a Zwardoń ruszy to będzie Zwardoń - jeśli Buczynka odpali to warto zobaczyć Pilsko ... warunki do naśnieżania są ... (Miziowa) Warunki do naśnieżania są, ale wiać też będzie srogo. Pytanie, czy będą kręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Ale ja wiem,że mnie trochę znasz a i ja Ciebie też troszeczkę chyba. 😉 Niestety mam tylko jedną Warszawę ale za Twoją ślemieńską wioskę, jej klimat i uczucie bycia tam, dołożę jeszcze Płock - bardzo piękne historyczne miasto. 🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 8 minut temu, .Beata. napisał: Warunki do naśnieżania są, ale wiać też będzie srogo. Pytanie, czy będą kręcić. Zobaczymy ... to dopiero za parę dni - wróżenie z kuli 🙂 Edytowane 1 godzinę temu przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 5 minut temu, Lexi napisał: Zobaczymy ... to dopiero za parę dni - wróżenie z kuli 🙂 Ku....a nie jadę. Ale nie - przecież to szwedka a nie kula ... spoko. Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Ale ja wiem,że mnie trochę znasz a i ja Ciebie też troszeczkę chyba. 😉 Niestety mam tylko jedną Warszawę ale za Twoją ślemieńską wioskę, jej klimat i uczucie bycia tam, dołożę jeszcze Płock - bardzo piękne historyczne miasto. 🙂 Pozdro Byłem w Płocku na Petrochemii kilka razy i bardzo mi sie podobało stare miasto. Z resztą w Warszawie to przynajmniej pół roku życia spędziłem, gdyby to złożyć do kupy. Jeszcze byłem na dachach większości waszych najwyższych budynków. Widoki eleganckie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, bubol.T napisał: Byłem w Płocku na Petrochemii kilka razy i bardzo mi sie podobało stare miasto. Z resztą w Warszawie to przynajmniej pół roku życia spędziłem, gdyby to złożyć do kupy. Jeszcze byłem na dachach większości waszych najwyższych budynków. Widoki eleganckie. Cześć No wiem, kiedyś mi przesłałeś takie zajebiste zdjęcie. Ja nie ma tyle szczęścia. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, bubol.T napisał: Warszawie Ta wieś i mi się podoba🙃mam sentyment 🙃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu (edytowane) 7 minut temu, PaVic napisał: Ta wieś i mi się podoba🙃mam sentyment 🙃 Cześć Dzięki, tego nie widziałem na żywo, ale jestem poniekąd odpowiedzialny. Pozdro Edytowane 55 minut temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 43 minuty temu Udostępnij Napisano 43 minuty temu 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Dzięki, tego nie widziałem na żywo, ale jestem poniekąd odpowiedzialny. Pozdro Jest pięknie w centrum na wiosce W…. na starówce wręcz zajebiście z lodowiskiem plus Trakt Królewski i Nowy Świat wolny od komunikacji więc śmiało można spacerować a pod Kopernikiem na PAŃ wyświetlają iluminacje św.Mikołaja . Jest mega kolorowo, światełkowo i bardzo dużo zagranicznych turystów . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 minut temu Udostępnij Napisano 14 minut temu 27 minut temu, PaVic napisał: Jest pięknie w centrum na wiosce W…. na starówce wręcz zajebiście z lodowiskiem plus Trakt Królewski i Nowy Świat wolny od komunikacji więc śmiało można spacerować a pod Kopernikiem na PAŃ wyświetlają iluminacje św.Mikołaja . Jest mega kolorowo, światełkowo i bardzo dużo zagranicznych turystów . Cześć Był obok i nie dał sygnału, nie wprosił się na herbatkę czy browar. Nieładnie. 🙂 Ale następnym razem dzwoń! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 minut temu Udostępnij Napisano 13 minut temu A na koniec polecam film - właśnie się kończy - "Mistrzynie" TVP1 2025. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi