Skocz do zawartości

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026

.Beata.

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zatem który?

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, .Beata. napisał:

Nie będę się upierać ani opierać, podpięłam się pod pomysł Marka. Jeśli będzie opcja, to czemu nie, nie byłam, jeśli będzie kicha, to z przyjemnością zostanę w Zwardoniu.

Cześć

Którego Marka? Lexiego? Przecież to wariat!

Pozdro

• Haha 2

10 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Bubolku, dlatego dla mnie to jest "odważne" bo dynamikę działania gestorów Pilska znam od 40 lat. Ale... pogoda zapowiada się bardzo dynamiczna narciarsko a jazda w świeżym opadzie jest dla mnie ideałem narciarstwa.

Pozdro

Jeśli ta Buczynka ruszy, co nie jest całkiem wykluczone, to na pewno warto. Będę sie dobijać tym razem. Mi to w zasadzie obojętne gdzie podjadę. W Zwardoniu jeździłem ostatnie 3 dni i było elegancko. Ale mogę tam jechać też na kolejne. Jak sie nic nie pochrzani, to będziemy na wiosce 31.12-04.01

Edytowane przez bubol.T

6 minut temu, bubol.T napisał:

Jeśli ta Buczynka ruszy, co nie jest całkiem wykluczone, to na pewno warto. Będę sie dobijać tym razem. Mi to w zasadzie obojętne gdzie podjadę. W Zwardoniu jeździłem ostatnie 3 dni i było elegancko. Ale mogę tam jechać też na kolejne. Jak sie nic nie pochrzani, to będziemy na wiosce 31.12-04.01

Ja nie jadę na wioskę - ja jadę do ZWARDONIA! Ja jestem z Warszawy! Byle gdzie nie jeżdżę.

Edytowane przez Mitek
  • Haha 1
  • Sad 1

16 minut temu, bubol.T napisał:

Jeśli ta Buczynka ruszy, co nie jest całkiem wykluczone, to na pewno warto.

Też tak myślę więc się wybieram i jestem dobrej myśli ale może być różnie więc trzeba mieć plan B. 

Plan B - Zwardoń  (ale może być czynny od 12 godziny w piątek) więc plan C - inna górka w okolicach  Wisły i  potem zjazd do Zwardonia.

• Like 1

1 minutę temu, Lexi napisał:

Też tak myślę więc się wybieram i jestem dobrej myśli ale może być różnie więc trzeba mieć plan B. 

Plan B - Zwardoń  (ale może być czynny od 12 godziny w piątek) więc plan C - inna górka w okolicach  Wisły i  potem zjazd do Zwardonia.

Zw 2 stycznia raczej będzie normalnie kręcić, od rana… 

27 minut temu, Mitek napisał:

Ja nie jadę na wioskę - ja jadę do ZWARDONIA! Ja jestem z Warszawy! Byle gdzie nie jeżdżę.

Jakbym Cię trochę nie znał, to bym pomyślał, że chciałeś mnie obrazić. Moja wioska, to nie jakiś tam Szczyrk, czy Zakopane. Ślemień to nie jest byle gdzie. 😁

• Like 2

3 minuty temu, Lexi napisał:

Jeśli Buczynka nie ruszy a Zwardoń ruszy to będzie Zwardoń - jeśli Buczynka odpali to warto zobaczyć Pilsko

... warunki do naśnieżania są ...  (Miziowa)

1633821204_Zrzutekranu2025-12-29o21_48_58.thumb.png.35f1efbb70ff83f8f1a4c2991ee970d1.png

Warunki do naśnieżania są, ale wiać też będzie srogo. Pytanie, czy będą kręcić.

3 minuty temu, Mitek napisał:

Cześć

Ale ja wiem,że mnie trochę znasz a i ja Ciebie też troszeczkę chyba. 😉

Niestety mam tylko jedną Warszawę ale za Twoją ślemieńską wioskę, jej klimat i uczucie bycia tam, dołożę jeszcze Płock - bardzo piękne historyczne miasto. 🙂

Pozdro

Byłem w Płocku na Petrochemii kilka razy i bardzo mi sie podobało stare miasto. Z resztą w Warszawie to przynajmniej pół roku życia spędziłem, gdyby to złożyć do kupy. Jeszcze byłem na dachach większości waszych najwyższych budynków. Widoki eleganckie. 

• Like 1

4 minuty temu, bubol.T napisał:

Byłem w Płocku na Petrochemii kilka razy i bardzo mi sie podobało stare miasto. Z resztą w Warszawie to przynajmniej pół roku życia spędziłem, gdyby to złożyć do kupy. Jeszcze byłem na dachach większości waszych najwyższych budynków. Widoki eleganckie. 

Cześć 

No wiem, kiedyś mi przesłałeś takie zajebiste zdjęcie. Ja nie ma tyle szczęścia.

Do zobaczenia

3 minuty temu, Mitek napisał:

Cześć

Dzięki, tego nie widziałem na żywo, ale jestem poniekąd odpowiedzialny.

Pozdro

Jest pięknie w centrum na wiosce W…. na starówce wręcz zajebiście z lodowiskiem plus Trakt Królewski i Nowy Świat wolny od komunikacji więc śmiało można spacerować a pod Kopernikiem na PAŃ wyświetlają iluminacje św.Mikołaja . Jest mega kolorowo, światełkowo i bardzo dużo zagranicznych turystów .   

IMG_7345.jpeg

IMG_7352.jpeg

• Like 1