Skocz do zawartości

Drugie narty na trudniejsze warunki

AdrianW

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, AdrianW napisał:

Taaaa... impreza.... a później przed tunelem po Szwajcarskiej stronie trzeba się zatrzymywać autokarem i cucić gościa hehehe😆

Ale fakt, jest to jakaś metoda na zabicie czasu😉

Pozdro

Cześć

Jak impreza dobra to po prostu trwa. Do cucenia pozostają jednostki słabe i chore. 😉

POzdro

• Like 1
  • Haha 2

20 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Jak impreza dobra to po prostu trwa. Do cucenia pozostają jednostki słabe i chore. 😉

POzdro

To jest sposób na Livigno 😀O ile pierwszy wyjazd się dłużył,to drugi trwał z mojej perspektywy 3h. Start z Krakowa z Maniaq, dobra pozycja,bo autokar wynajęty na 2x mniej ludzi,czyli sporo miejsca i sami znajomi. Koleżanka przygotowała cytrynowe na tą chwilę,od tego się zaczęło.Pozniej tylko powitania ekip z Praciaków i Wadowic. Szybko poszło Przebudzenie w połowie drogi, powtórka i pobudka przed tunelem. Choć nie jestem fanem mocnych trunków, wolę dobrego browara,to jest to jakiś sposób na przetrwanie😁😁

• Haha 1

12 minut temu, Jan napisał:

Prognozy zapowiadają słoneczny dzień.

Do którego wyciągu macie najbliżej z kwatery ?

Dokładnie, a w dodatku pruszy więc pozytywnie 😉

Jesteśmy tu, gdzie czarna kropka. Najdalej byliśmy tu gdzie jest "K" - krzesełko 28. Ale tam jedna trasa otwarta i tłumy do krzesełka. Wszystkie trasy poniżej czyli od wyciągu 23 do 30 zwiedziłem (te które były otwarte oczywiście)

IMG_20251207_172941.jpg

• Like 3

4 godziny temu, AdrianW napisał:

Cześć. Beata, na razie nie ma czym wkurzać.... to bardziej my się wkurzamy bo nie wszystkie trasy otwarte i dziś niedziela także zrobiła się tu taka trochę Białka. Strzeliłem kilka fot z rana ale nic nie nagrałem. Trochę też oswajałem się z nowym sprzętem dzisiaj. 

Jeździłem z Elą kilka zjazdów, niech sama Ci opowie...😉

Największy plus z dzisiejszego dnia to poznanie naszego instruktora 😎 i to że biodro daje rade. Jutro moja kolej szkolenia💪

Pozdro🙂

Powiedziała, właściwie to powiedzieli i …szkoda gadać… 😉 żart. Jakkolwiek by nie było pogodowo i śniegowo i tak Wam zazdroszczę, i tak mnie wkurzacie

• Like 1

3 minuty temu, Edwin napisał:

To jest sposób na Livigno 😀O ile pierwszy wyjazd się dłużył,to drugi trwał z mojej perspektywy 3h. Start z Krakowa z Maniaq, dobra pozycja,bo autokar wynajęty na 2x mniej ludzi,czyli sporo miejsca i sami znajomi. Koleżanka przygotowała cytrynowe na tą chwilę,od tego się zaczęło.Pozniej tylko powitania ekip z Praciaków i Wadowic. Szybko poszło Przebudzenie w połowie drogi, powtórka i pobudka przed tunelem. Choć nie jestem fanem mocnych trunków, wolę dobrego browara,to jest to jakiś sposób na przetrwanie😁😁

Wszystko rozumiem i nie mam nic przeciwko, choć pijany z trzeźwym się nie dogada...🤣 Ja nie trunkuję, no sporadycznie jak nie ma wyjścia... Taki sztywniak trochę, rozumiesz...?🙂 U mnie kiedyś była vixa - pixa, thc... te tematy...😵💫 Ale do autokaru nie polecam, chyba że to ostatnie😂 Jak jest swoja grubsza ekipa to zawsze raźniej a my niestety takie odludki trochę żeby tak na spontanie się odnaleźć w nowym towarzystwie...

Pozdro 

• Like 1

11 minut temu, AdrianW napisał:

Dokładnie, a w dodatku pruszy więc pozytywnie 😉

Jesteśmy tu, gdzie czarna kropka. Najdalej byliśmy tu gdzie jest "K" - krzesełko 28. Ale tam jedna trasa otwarta i tłumy do krzesełka. Wszystkie trasy poniżej czyli od wyciągu 23 do 30 zwiedziłem (te które były otwarte oczywiście)

IMG_20251207_172941.jpg

To wiele jeszcze przed Wami,bo jak napisałeś wyciągi przy miasteczku to Białczańskie klimaty i nie chodzi o nachylenia. Na Carosello fajna trzaska przy knajpie na dole. Udanego wyjazdu. Kupsztala nie polecam,no chyba że dzieciaki spać położysz😁

• Like 1
  • Thanks 1

13 minut temu, .Beata. napisał:

Powiedziała, właściwie to powiedzieli i …szkoda gadać… 😉 żart. Jakkolwiek by nie było pogodowo i śniegowo i tak Wam zazdroszczę, i tak mnie wkurzacie

No Ela miała swoją kolej po nas. Też jestem ciekaw jak jej poszło bo mocno ambitna osobowość...🙂

Jutro postaram się bardziej Cię wkurzyć w takim razie 😝😀

• Haha 1

12 minut temu, AdrianW napisał:

No Ela miała swoją kolej po nas. Też jestem ciekaw jak jej poszło bo mocno ambitna osobowość...🙂

Jutro postaram się bardziej Cię wkurzyć w takim razie 😝😀

I Adam i Ela wyglądali na zadowolonych, a że ambitna… cel mamy określony…

Czekam 😉

• Like 1