Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 20 minut temu, AdrianW napisał: Taaaa... impreza.... a później przed tunelem po Szwajcarskiej stronie trzeba się zatrzymywać autokarem i cucić gościa hehehe😆 Ale fakt, jest to jakaś metoda na zabicie czasu😉 Pozdro Cześć Jak impreza dobra to po prostu trwa. Do cucenia pozostają jednostki słabe i chore. 😉 POzdro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, AdrianW napisał: Jutro może gdzieś wyżej się zapuszczę Prognozy zapowiadają słoneczny dzień. Do którego wyciągu macie najbliżej z kwatery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 20 minut temu, Mitek napisał: Cześć Jak impreza dobra to po prostu trwa. Do cucenia pozostają jednostki słabe i chore. 😉 POzdro To jest sposób na Livigno 😀O ile pierwszy wyjazd się dłużył,to drugi trwał z mojej perspektywy 3h. Start z Krakowa z Maniaq, dobra pozycja,bo autokar wynajęty na 2x mniej ludzi,czyli sporo miejsca i sami znajomi. Koleżanka przygotowała cytrynowe na tą chwilę,od tego się zaczęło.Pozniej tylko powitania ekip z Praciaków i Wadowic. Szybko poszło Przebudzenie w połowie drogi, powtórka i pobudka przed tunelem. Choć nie jestem fanem mocnych trunków, wolę dobrego browara,to jest to jakiś sposób na przetrwanie😁😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 12 minut temu, Jan napisał: Prognozy zapowiadają słoneczny dzień. Do którego wyciągu macie najbliżej z kwatery ? Dokładnie, a w dodatku pruszy więc pozytywnie 😉 Jesteśmy tu, gdzie czarna kropka. Najdalej byliśmy tu gdzie jest "K" - krzesełko 28. Ale tam jedna trasa otwarta i tłumy do krzesełka. Wszystkie trasy poniżej czyli od wyciągu 23 do 30 zwiedziłem (te które były otwarte oczywiście) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 4 godziny temu, AdrianW napisał: Cześć. Beata, na razie nie ma czym wkurzać.... to bardziej my się wkurzamy bo nie wszystkie trasy otwarte i dziś niedziela także zrobiła się tu taka trochę Białka. Strzeliłem kilka fot z rana ale nic nie nagrałem. Trochę też oswajałem się z nowym sprzętem dzisiaj. Jeździłem z Elą kilka zjazdów, niech sama Ci opowie...😉 Największy plus z dzisiejszego dnia to poznanie naszego instruktora 😎 i to że biodro daje rade. Jutro moja kolej szkolenia💪 Pozdro🙂 Powiedziała, właściwie to powiedzieli i …szkoda gadać… 😉 żart. Jakkolwiek by nie było pogodowo i śniegowo i tak Wam zazdroszczę, i tak mnie wkurzacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Edwin napisał: To jest sposób na Livigno 😀O ile pierwszy wyjazd się dłużył,to drugi trwał z mojej perspektywy 3h. Start z Krakowa z Maniaq, dobra pozycja,bo autokar wynajęty na 2x mniej ludzi,czyli sporo miejsca i sami znajomi. Koleżanka przygotowała cytrynowe na tą chwilę,od tego się zaczęło.Pozniej tylko powitania ekip z Praciaków i Wadowic. Szybko poszło Przebudzenie w połowie drogi, powtórka i pobudka przed tunelem. Choć nie jestem fanem mocnych trunków, wolę dobrego browara,to jest to jakiś sposób na przetrwanie😁😁 Wszystko rozumiem i nie mam nic przeciwko, choć pijany z trzeźwym się nie dogada...🤣 Ja nie trunkuję, no sporadycznie jak nie ma wyjścia... Taki sztywniak trochę, rozumiesz...?🙂 U mnie kiedyś była vixa - pixa, thc... te tematy...😵💫 Ale do autokaru nie polecam, chyba że to ostatnie😂 Jak jest swoja grubsza ekipa to zawsze raźniej a my niestety takie odludki trochę żeby tak na spontanie się odnaleźć w nowym towarzystwie... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, AdrianW napisał: krzesełko 28. Ale tam jedna trasa otwarta i tłumy do krzesełka. większe tłumy niż te ? moje ulubione krzesło to 14 - Federia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, AdrianW napisał: Dokładnie, a w dodatku pruszy więc pozytywnie 😉 Jesteśmy tu, gdzie czarna kropka. Najdalej byliśmy tu gdzie jest "K" - krzesełko 28. Ale tam jedna trasa otwarta i tłumy do krzesełka. Wszystkie trasy poniżej czyli od wyciągu 23 do 30 zwiedziłem (te które były otwarte oczywiście) To wiele jeszcze przed Wami,bo jak napisałeś wyciągi przy miasteczku to Białczańskie klimaty i nie chodzi o nachylenia. Na Carosello fajna trzaska przy knajpie na dole. Udanego wyjazdu. Kupsztala nie polecam,no chyba że dzieciaki spać położysz😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, .Beata. napisał: pogodowo i śniegowo i tak Wam zazdroszczę, i tak mnie wkurzacie no przecież też miałaś jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Jan napisał: większe tłumy niż te ? moje ulubione krzesło to 14 - Federia Nie tylko Twoje😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Jan napisał: większe tłumy niż te ? moje ulubione krzesło to 14 - Federia Zdecydowanie większe. Postaram się dotrzeć i do 14 ale tak jak pisałem wcześniej nie jestem sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu 13 minut temu, .Beata. napisał: Powiedziała, właściwie to powiedzieli i …szkoda gadać… 😉 żart. Jakkolwiek by nie było pogodowo i śniegowo i tak Wam zazdroszczę, i tak mnie wkurzacie No Ela miała swoją kolej po nas. Też jestem ciekaw jak jej poszło bo mocno ambitna osobowość...🙂 Jutro postaram się bardziej Cię wkurzyć w takim razie 😝😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 12 minut temu, AdrianW napisał: No Ela miała swoją kolej po nas. Też jestem ciekaw jak jej poszło bo mocno ambitna osobowość...🙂 Jutro postaram się bardziej Cię wkurzyć w takim razie 😝😀 I Adam i Ela wyglądali na zadowolonych, a że ambitna… cel mamy określony… Czekam 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 19 minut temu, Jan napisał: no przecież też miałaś jechać Chciałam, bardzo, ale pisałam, że ten sezon będzie kiepski… 😭 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi