KrzysiekK Posted September 28 Share Posted September 28 Kupie łyżwy. Pasujące to Bauer, rozmiar 8. Szerokość R czyli regular. U mnie stopa 27cm. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted September 28 Share Posted September 28 (edited) Nie wiem czy znasz, ale jest coś takiego jak Powerslide Sabres. Nie testowałem i nie wiem czy warte uwagi... Edited September 28 by SzymQ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiochu Posted September 28 Share Posted September 28 Jaki Bauer. Tylko Risport ( figurowe) 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted Sunday at 08:13 PM Share Posted Sunday at 08:13 PM W dniu 28.09.2024 o 19:14, Spiochu napisał: Jaki Bauer. Tylko Risport ( figurowe) 😉 I do tego z futerkiem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted Monday at 05:18 AM Share Posted Monday at 05:18 AM 9 godzin temu, brachol napisał: I do tego z futerkiem. Różowym.. 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiochu Posted Monday at 10:38 AM Share Posted Monday at 10:38 AM 14 godzin temu, brachol napisał: I do tego z futerkiem. Moze w Twoich łyżwach jest rozowe futerko, ale w ofercie Risporta znajdziesz tylko profesjonalne modele o standardowym wzornictwie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted Monday at 06:13 PM Author Share Posted Monday at 06:13 PM Sami sobie jeździjcie z futerkami … różowymi. Pf Kupilem. Z poduszką na języku. Jak się okazało - bardzo ważne to bo zejście kolanem w przód jest komfortowe i sznurówki przez cienki język nie wbija się w górną część podbicia. A wy sobie dalej o futerkach. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted Tuesday at 05:44 PM Share Posted Tuesday at 05:44 PM W dniu 30.09.2024 o 12:38, Spiochu napisał: Moze w Twoich łyżwach jest rozowe futerko, ale w ofercie Risporta znajdziesz tylko profesjonalne modele o standardowym wzornictwie. Bez futerka nie zakładam łyżew. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts