PSmok Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 7 hours ago, Victor said: https://m.facebook.com/reel/1074286988028146/?referral_source=external_deeplink Dobra , rzecz na późną jesień . Problem , że będąc , bądź trenując w butach narciarskich w lecie osłabiamy mięśnie stopy co wiąże się z łatwością kontuzji. Chyba że , robisz ekstra trening na stopy . Na rolkach stopy i nie tylko wzmacniają się przez lato. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, PSmok napisał: Krzysztof, Czekamy na te okazałe skręty na stromym i szerokim asfalcie . Pfff wiedziałem, że Cię dotknie. Piotrze - nie twierdziłem że nie umiesz. Nie twierdziłem że ja umiem lepiej. Już pokazywałeś nie raz takie C skręty bardzo ładne na stromym. Tu na filmie masz po prostu taki teren jaki masz. Nie jest łatwo znaleźć dobrą górkę gdzie i szeroko i stromość fajna. A ból nie wynika z nacisku jakiegokolwiek tylko raczej z napięcia mięśni. Mam to wtedy gdy stopa wewnętrzna skrętu wymusza dużą supinacje. Wtedy boli mnie w stawie skokowym. ps. Wstawiłeś na YT kapitalny film ze skiturów. Ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi