miros_ Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Witam; szukam ludzi na wyjazdy do ośrodków TMR (Austria Molltaler/Ankogel, Słowacja Jasna Chopok) - w celu obniżenia kosztów przejazdu i noclegów. Jestem z Gliwic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harnaś Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Jakie masz auto, ile osób ze sprzętem możesz wziąć? Możesz się decydować w ostatniej chwili? Weekendy, przedłużone weekendy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miros_ Posted December 2, 2023 Author Share Posted December 2, 2023 Honda Jazz - 1 max 2 osoby dodatkowo, narty w pokrowcach do środka. Może ktoś ma większe auto. Weekendy Chopok, Szczyrk mogłyby być, tyle że ludzi zwykle dużo. Molltaler raczej na dłużej. Decyzja w ostatniej chwili nie; 2 - 3 dni wcześniej zwykle tak. Wyjazdy od stycznia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave Posted December 4, 2023 Share Posted December 4, 2023 (edited) Jeżdżę z Siemianowic, 8-10 na Chopok, 11-13 w tygodniu do Szczyrku i kolejny weekend 15-17 Chopok. Jak coś mam 2 miejsca wolne. Oczywiście chodzi o grudzień Edited December 4, 2023 by Dave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moloo Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 Jedzie ktoś w ten weekend. Jestem z Bielska-Białej, nie mam z kim jechać (muszę jeszcze co prawda w domu ogarnąć, ale nie będzie może problemu). I jeszcze na ten weekend nie mam auta - czyli będę prosił o odbiór spod bloku - bo u mechanika, będzie w przyszłym tygodniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 Niestety, jade przez Wisłę Wtorek i środa, w czwartek juz pewnie Wisła, jak nogi pozwolą.... :-)) Beda 2-3 osoby ze 'starego forum'. Ktos jeszcze wybiera sie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jawor61 Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 Cześć. W zeszłym sezonie nie dojechałem na Molltaler, bo nie było śniegu. Tej zimy zapowiada się lepiej. Dla chętnych wspólnego wyjazdu proponuję założyć nowy temat "Molltaler", pod koniec sezonu dla Szczyrku i Chopoka. Jestem z Bielska-Białej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harnaś Posted December 10, 2023 Share Posted December 10, 2023 Zaraz założę nowy temat, bo ten jest trochę mylący Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted June 15, 2024 Share Posted June 15, 2024 Jeżeli ktoś posiada punkty na Gopass, to ważne będą jedynie do 31/10/2024. Od 01/11/2024 zmiana na Gopass Cashback i dotychczasowe punkty tracą ważność. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts