cyniczny Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 45 minut temu, zając napisał: I wszystko jasne 😃 Ja płaciłem za ten sam tydzień (11-17/01) około 2900 pln za osobę. Kupowane/zaklepywane w Nowy Rok na kacu😊. Nocleg w Courchevel LaTania przy stoku, od niedzieli do soboty (6dob) + skipass na 6 dni na 3 doliny. Oferta z airbnb i już po zaklepaniu okazało się, że jak kupimy skipassy przez firmę ogarniającą ta kwaterę będzie zniżka 8% czyli 32 jurki na osobę. Kwatera bardzo w porządku - 74 m2, 3 sypialnie (jedna z łóżkiem piętrowym), duży salon z jadalnią i kuchnią no i 3 łazienki. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 9 minut temu Udostępnij Napisano 9 minut temu 5 godzin temu, Marcos73 napisał: No teraz przeca wróciliśmy z FR. W sobotę. pozdro A ja do dziś nic konkretnego nie przeczytałem oprócz głębszych wdechów ch… pogodowej plus ciut śniegu więcej od całej reszty europejskiej a i kaczki z jabłkami ( tu się chwali) bo jeść to trza umieć 😜 ale temat ogólnie przeszedł obok jak temat polskiego scyrku🤨 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi