grimson Napisano 13 minut temu Udostępnij Napisano 13 minut temu (edytowane) 56 minut temu, AdrianW napisał: Dobrze , że chociaż tyle dodałeś. Ja myślałem , że to jakieś patusy. bo to są patusy. niewiele jest tego na YT, ale jest. trochę oglądam polskiego, narciarskiego YT i to jest trzeci przypadek, gdzie twórca kanału jeździ w ten sposób. Edytowane 13 minut temu przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 minut temu Udostępnij Napisano 12 minut temu 31 minut temu, Mikoski napisał: Chyba cię pojebało aprobowanie i chwalenie tego żywego pocisku bez kontroli nad niczym jest chore ale to chyba twoj styl jazdy. Pisałem z tym cymbałem na YT i ma obiecane że jak go spotkam to odepnę mu narty i może mnie dogonić pieszo 🤣🤣 będzie dla wszystkich bezpieczniej. nie jest to mój styl jazdy i nie pochwalam takiego zachowania na śniegu. czytaj moje niektóre wpisy z przymróżeniem oka 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi