grimson Napisano 16 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 40 min nocnych pokazów sztucznych ogni. Trochę Euro poszło w powietrze: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 Sierpnia Udostępnij Napisano 16 Sierpnia (edytowane) Pewnie z okazji święta Matki Boskiej Zielnej, ważnego dla Włochów Edytowane 16 Sierpnia przez brachol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 10 minut temu, brachol napisał: Pewnie z okazji święta Matki Boskiej Zielnej, ważnego dla Włochów W punkt, mocno to święto tutaj celebrują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia @brachol tak to wyglądało rok temu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia Suwenir: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 19 godzin temu, grimson napisał: Suwenir: jak smakuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia Godzinę temu, Jan napisał: jak smakuje ? Zacnie, brunatna nuta socjalizmu zmieszana z nowoczesnym stylem glamour. Na serio- jak zwykle piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2 godziny temu, grimson napisał: Zacnie, brunatna nuta socjalizmu zmieszana z nowoczesnym stylem glamour. Na serio- jak zwykle piwo. zapewne wożone w cysternach z Dortmundu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 13 godzin temu, Jan napisał: zapewne wożone w cysternach z Dortmundu Raczej nie, to dzieło włoskiej fabryki: https://inostalgici.it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia No i cyk, już z powrotem w domu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Sierpnia Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 4 godziny temu, grimson napisał: No i cyk, już z powrotem w domu: kiedy następna wyprawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 4 godziny temu, Jan napisał: kiedy następna wyprawa ? Za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu W dniu 18.08.2025 o 07:35, grimson napisał: Za rok też na 3 dni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ja także chcę być jak Jan, ups pomyłka jak Hans.........Hans Klos;) wypełnić sobą całe forum. Jednak nie mam aż tak dużo odwagi 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, jurek_h napisał: Ja także chcę być jak Jan, ups pomyłka jak Hans.........Hans Klos;) wypełnić sobą całe forum. Jednak nie mam aż tak dużo odwagi 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, jurek_h napisał: Ja także chcę być jak Jan, ups pomyłka jak Hans.........Hans Klos;) wypełnić sobą całe forum. Jednak nie mam aż tak dużo odwagi 😉 Jan idzie w konkury z botami. Edytowane 1 godzinę temu przez grimson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Mikoski napisał: Cześć Kloss to postać ikoniczna. Nie obrażajcie go proszę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, Mitek napisał: Kloss to postać ikoniczna. Nie obrażajcie go proszę. super, agent sowieckiego wywiadu ma być ikoną? weź się puknij w swój głupi łeb mitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, grimson napisał: super, agent sowieckiego wywiadu ma być ikoną? weź się puknij w swój głupi łeb mitek. Rozumiem Mitka. Da się upaść niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi